caut carenaj spate (intreg) Duster 4x4 ph2
-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
Incerc sa ma feresc cat pot!Desi anul trecut am avut miere.. O chestie mai nasoala sa zic asa..Din cauza normelor de poluare au gatuit CP.De la 129 au adus.o la 110..
-
Traditionalul sa o volanesti sanatos si multi km fara probleme. Desigur ca asteptam si poze de prin Europa cu noua Suzi albastra 4x4 si automata (eu am mai zis ca cine prinde "gustul" nu mai renunta la asta , grija si la cetatenii de AG mai ales cu GLK-uri ).
-
Masina a fost vândută!Am dat.o la buyback.Tot pe Suzuki voi ramane dar 4x4 si cu trapa.Tot cutie automata!Stiu ca e nevoie de întreținere la ambele dar mi am asumat.Am recuperat banii de la RCA.La Casco nu doresc sa mi returneze banii deoarece am facut casco cu regres.In accidente nu am fost eu cel vinovat.Aviz celor ce sunt in ac.situație!Culoarea viitoarei masini este albastru metalizat.Aceasta venea cel mai repede.In aprilie o voi scoate prin Europa! Pentru cei ce doresc sa păstreze numarul de înmatriculare..pașii sunt..intai fac cerere la Drpciv(pentru cei din Bucuresti) apoi fac actul de înstrăinare. Veți plăti si 60 lei pentru rezervare numar! Deja doresc sa fac câteva îmbunătățiri la masina..folii faruri,geamuri fata spate si trapa plus scut motor si partea sistemului de tracțiune.
-
-

Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.