Sari la conținut

Aventurile lui Porthos - Jurnal de bord

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Ma numesc Razvan si, desi m-am inscris pe forum in urma cu 10 ani cand am devenit fan Duster, abia acum am ocazia sa postez in calitate de posesor de Duster.
Va invit sa faceti cunostinta cu Porthos. El, un Duster Prestige Eco-G 100 Orange Arizona, asemenea personajului cu acelasi nume din nuvela lui Alexandre Dumas tatal - Cei trei muschetari (de unde si inspiratia), sper sa fie un camarad loial si dedicat de-a lungul aventurilor lui impreuna cu familia in care a fost primit cu bratele deschise.

Dupa cum spuneam mai sus, echiparea lui este Prestige (in acte: Duster Urban Prestige, dar sunt curios cand vine si trotineta electrica :) ), la care s-au mai adaugat scaune incalzite, camera multiview si mufe USB pentru locurile din spate.
Desi a venit in familie abia joi 11.11.2021, pentru a ne cunoaste mai bine am facut deja un drum Bucuresti - Poiana Brasov si retur.
Este prima data cand conduc o masina cu motor 1.0 Tce cu GPL si pot spune cu mana pe inima ca sunt mai mult decat impresionat de calitatile lui dinamice. Am mai primit feedback-uri de la posesori de Dacii Eco-G, dar nu ma asteptam sa fie atat de bine. Probabil inca aveam in minte legendele urbane cu masinile pe GPL care "sunt puturoase" si nu sunt bune decat pentru taximetrie. M-am convins ca nu este deloc asa, fiind foarte multumit de comportamentul lui.

Atat deocamdata, jurnalul de bord continua. Am sa revin cu impresii pe parcursul aventurii noastre.

Cu stima, va salutam!

Razvan & Porthos

Duster_Porthos.thumb.jpg.ecee619df29643151580368a8be4ba5b.jpg

Editat de razvan977
Typo
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...