Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua! Sunt un student din Cluj-Napoca si realizez un chestionar privind imaginea Dacia si gradul de satisfactie al clientilor Dacia! Daca sunteti posesorul unui autoturism Dacia si daca aveti timp (dureaza maxim 5 minute) v-as ruga sa imi completati chestionarul accesand urmatorul link:

http://kwiksurveys.com/online-survey.ph ... H_d2e28430

Va asigur de confidentialitatea raspunsurilor, acestea fiind folosite exclusiv in scopul unor prelucrari statistice!

Va multumesc anticipat!

O zi buna

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Buna ziua! Sunt un student din Cluj-Napoca si realizez un chestionar privind imaginea Dacia si gradul de satisfactie al clientilor Dacia! Daca sunteti posesorul unui autoturism Dacia si daca aveti timp (dureaza maxim 5 minute) v-as ruga sa imi completati chestionarul accesand urmatorul link:

http://kwiksurveys.com/online-survey.ph ... H_d2e28430

Va asigur de confidentialitatea raspunsurilor, acestea fiind folosite exclusiv in scopul unor prelucrari statistice!

Va multumesc anticipat!

O zi buna

nu este bun chestionarul, pt ca este o mare diferenta intre dacia veche si logan sau duster.

cand aveam dacia veche tot timpul eram la raparat cu ea :-) , fata de logan sau duster unde reparatiile nici nu au existat pentru mine, in perioada cand le-am detinut sau le detin.

deci, cred ca ar trebui chestionarul defalcat intre fostele si actualele dacii.

succes

Link spre post

nu este bun chestionarul, pt ca este o mare diferenta intre dacia veche si logan sau duster....

succes

Dupa parerea mea chestionarul este bun. Avand in vedere ca se numeste "Imaginea Dacia...", trebuie implicate toate tipurile actual folosite ale marcii.

Sant intrutotul de acord cu domnul Soare in cea ce priveste ultimul cuvant al postului:

Succes! :-)

Link spre post

nu este bun chestionarul, pt ca este o mare diferenta intre dacia veche si logan sau duster....

succes

Dupa parerea mea chestionarul este bun. Avand in vedere ca se numeste "Imaginea Dacia...", trebuie implicate toate tipurile actual folosite ale marcii.

Sant intrutotul de acord cu domnul Soare in cea ce priveste ultimul cuvant al postului:

Succes! :geek:

pentru initiator este firesc chestionarul, ca nu a avut dacia lu ceausescuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

diferenta este enorma intre masini,

enormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

scuzati vocalele accentuate.

eu am avut numai dacii;

una ~clasica~ 1.300, 15 ani, mers zilnic cu ea.

si doua dupa :-)

un logan si acu un duster;

cu loganul in 5 ani si juma nici o reparatie, mers zilnic.

cu dusterul de juma de an nici una, mers zilnic.

cu dacia veche reparatii lunareeeeeeeeeeeeeeeeee in 15 ani!!!!! de genul: bujii, toba schimbata la juma de an cel tarziu, platinile, placutele de frana si pistoanele, pompa de frana, pistonasele frana spate, rulmentii fataaaaaaaaa, pivotiiiiiiiiiiiiiiii, bieleteleeeeeee, caseta directie, si multe altele, nu vreau sa va stresez ( as deschide unforum pe tema: ce probleme avea dacia 1.300) pe bune, nu va mint, a FOST GROAZNIC.

cand mi-am luat loganul acu 6 ani avem in reflex sa ridic capota saptamanal pentru a vedea daca nu s-a defectat ceva.

de aceea zic ca nu-si are rost chestionarul in forma actuala.

pentru mine, atunci cand se pun intrebari cu referire la dotari (airbaguri, abs, eu ma gandesc la dacia in general, si nu pot sa raspund)

trebuie nuantate intrebarile, separate pe perioade.

scuze pentru revenire in amanunt :geek:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...