Recomandari Postari Pe Forumduster.ro
-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
-
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
Atunci cand am comandat masina nu era disponibila tractiunea 4×4 la motoarele pe benzina, caz in care clar alegeam motor pe benzina, chiar daca si la benzinare au pus GPF.
-
De negociator · Postat
Cestor, eu vreau musai 4x4 (sigur, voi merge mai ales pe sosea, dar m-am saturat sa nu pot urca la munte pe zapada doar pentru ca n-am 4x4). Dar problemele cu AdBlue ma fac sa ma gandesc mai degraba la un 4x4 pe benzina decat la un 4x4 dCi... -
Daca nu-ti trebuie neaparat 4×4, ia benzina. Dacia a dat-o in bara rau cu sistemul adblue, va pierde clienti. Cred ca se lucreaza cu materiale low-cost. Masina sta imobilizata in service de o saptamana pentru ca modulul adblue lipseste de pe stoc, naiba sa-l ia si cred ca va mai sta inca o saptamana. Cert este ca inclusiv din 3 service-uri mi s-a confirmat ca este un defect foarte raspandit la Duster 2 - 1.5 bluedci si ca multe masini asteapta "piesa minune" care se pare ca vine din Franta de la Le Mans. Astazi am scris la Dacia un mail sa-mi explice care e motivul pentru care nu dau masina la schimb pentru imobilizarea unui masini in service pentru un defect de piesa/conceptie a masinii acoperit de garantie si care nu este culpabil proprietarului/utilizatorului. Sa vedem ce motiveaza - e un prim pas. Functie de raspuns, mergem la pasul urmator.
-
-
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.