Sari la conținut

Postări Recomandate

Dacă nu se da pana atunci ceea ce e puțin probabil având în vedere ca nu l-am pus și pe alte site-uri e ca și al tău.

L-am folosit pt ultima data duminica și s-a comportat exemplar.

Intre timp însă mi-am comandat un sistem de bare transversale și suport de la Thule astfel ca suportul acesta rămâne deoparte pana când se vinde.

post-2381-14332426807024_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Fratilor... haionul are ca singura modificare (PH2 fata de PH1) abtibildu' pe care scrie 4WD in rest, sunt identice si cu aceleasi dimensiuni!

Gata, am dat suportul. Fie ca noul proprietar să-l folosească cu plăcere. Topicul se poate închide. Va mulțumesc.   Sent from my Samsung Galaxy S6    

Posted Images

• 2 weeks later...

Eu unul nu cred, probabil ca nu se pricep aia care au facut tabelul ala. Daca ai timp si doresti, il probam ca numai asa ne putem da seama daca se potriveste sau nu. Acum eu nu ma pricep f bine insa ca forma eu nu vad nici o diferenta intre PH1 si PH2.

Ma suni si ne vedem, eventual suna-ma cu o zi inainte ca daca e vremea faina ma gandesc la o ieseala la peste weekend-ul asta.

Link spre post

Nici eu nu cred ca sunt atat de diferite Ph1 si Ph2, dar nu prea putem testa intrucat vin cu alta masina. Oricum, vorbim inainte de weekend.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...