Sari la conținut

Sistem audio Duster

Postări Recomandate

Gata! Am comis-o. Am montat unitatea 2DIN, camera de marsarier si senzorii de parcare. Mi-a placut cum au lucrat baietii; foarte ingrijit. O sa revin cu poze...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ah..dula lupte seculare am reusit. Mulțumesc baieti. L-am scos mai întâi din stanga si apoi dreapta. Voi reveni cu impresii

Eu am eliminat cd player-ul din prima zi (l-am scos din bord cu doua shurubelnitze subtziri, le-am introdus prin cele doua gauri ale player-ului si apoi am trecut si la cealata parte) In locul lui am

Si pozele promise:

Posted Images

Totul a costat 2200 lei. Sunt foarte multumit. Acum am DVD, Radio, navigatie, TV, car kit, conexiuni usb si iPod, slot micro SD. Martorii de airbag si centura au fost mutati pe panoul de jos, langa controlul tractiunii. Comenzile de pe volan s-au pastrat; dintre ele am pierdut doar functionalitatea rotitei de scroll si functia mute (apasarea simultana a vol+ si vol-); acum mute functioneaza de pe butonul stanga al unitatii 2DIN.

Link spre post

Nu are fata escamotabila si nici nu e mascat, desi m-am gandit la asta. Deocamdata protectia se bazeaza pe o ancorare solida in consola si un sistem de alarma mai capabil. Mai studiez varianta mascarii...

Link spre post
o sa fiu nevoit sa scot bateria de la duster, sa o pun pe alta masina...intrebarea e ...

Codul de la casetofon, cum se introduce? se apasa pur si simplu codul, sau altfel?

mersi

Scrie in manualul de utilizare la casetofonului 8-) . La RCD pe primele 4 taste se bate codul (apasari succesive pe o tasta pana la cifra dorita) iar confirmarea codului se face prin apsarea tastei 6.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...