Sari la conținut

Sistem audio Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ah..dula lupte seculare am reusit. Mulțumesc baieti. L-am scos mai întâi din stanga si apoi dreapta. Voi reveni cu impresii

Eu am eliminat cd player-ul din prima zi (l-am scos din bord cu doua shurubelnitze subtziri, le-am introdus prin cele doua gauri ale player-ului si apoi am trecut si la cealata parte) In locul lui am

Si pozele promise:

Posted Images

Salut!

E primul meu post aici.

Casetofonul de origine se scoate foarte usor, dar daca nu va pricepeti mergeti la un centru specializat pentru ca riscati sa zgariati consola.

Eu am montat un dvd MNC pe post de HU. Din pacate la orice dvd player 1DIN va trebui sa faceti 2 modificari minore:

1. un picior de plastic din spatele casetofonului ce trebuie taiat

2. trebuie taiat cam 1mm din capacul de la consola.

PS - Daca tot suntem la ICE - Am montat si o camera de mers cu spatele. Lucru ce recomand oricui.

In poza e playerul, evident vedeti ca beneficiarul investitiei e fiumiu:)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau ca iti raspund aici si fac off-topic, dar inca nu am drept sa trimit PM-uri. Cass original a plecat de mult:)

adelina - google it. Eu nu pot sa iti dau un pret pentru ca montajul l-am facut singur. Camera (acelasi model, ceva relativ noname) e intre 120 si 350 de lei, iar HU pot sa iti recomand sa iei de la importator http://www.dedeman.ro/ro/radio-auto-mnc-eternal-dvd-usb/C-211-213-10696/produs.html Uite un link.

Link spre post

de ce insistati pe ideea de a schimba cd-playerul? scula este ok, mai bine bagati bani in insonorizarea portierelor si niste difuzoare sistem ca lumea.

orice unitate noua pusa pe difuzoarele alea de jucarie se va auzi naspa. in schimb cd-playerul masinii cu niste difuzoare bune + insonorizare se va auzi foarte foarte bine.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...