Sari la conținut

JV16Bar

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JV16Bar

  1. JV16Bar

    Tpms

    Am primit azi o oferta de pret (pe hartie) pt. un Duster Connected by Orange. Pe pagina doi scrie, ca si mentiune: "Presiunea in penuri va fi masurata indirect (prin ESP) pe versiunile 4x2 incepand cu fabricatiile din saptamana 48/2015". Deci, se pare, ca gata cu schimbat senzori, reprogramari UCH, etc, cel putin la 4x2.
  2. Masina am comandat-o in iulie 2014, si a fost livrata la sfarsitul lunii septembrie. Nivelul de echipare e Laureate + Navi, cruise control, scaune incalzite, volan imbracat in "piele", culoare metalizata (gris olive), pret 18000 eur - 5% = 17100 eur cu TVA. Accesorii, ce am mai cumparat separat: tavite de cauciuc, tava pt. portbagaj si set bandouri usi + set bandouri aripi. Masina are in prezent 7500 km, consumul variaza intre 5.8 si 7 litri, in general e undeva la 6.3-6.5. Deocamdata nu am avut problemele descrise pe (variatia turatiei la rece, etc.) CB la mine functioneaza OK, de obicei
  3. Cauciucurile AT sunt un compromis intre cele MT si cele de asfalt. Eu folosesc Yokohama Geolandar AT/S pe actuala mea masina (Daihatsu Feroza), si sunt multumit de ele. Am facut cca. 40000 km cu ele, le folosesc pe toate drumurile si pe toate anotimpurile. Cca. 90% conduc pe asfalt, dar se descurca destul de bine si pe zapada. Singura problema apare, cum a spus si colegul timekruzer, cand treci prin noroi adanc si se incarca. Consumul creste cu AT-uri cu cca. 5-10% fata de un cauciuc de strada.
  4. Va multumesc pentru urari. Sincer sa fiu, dupa ce am citit cele 110+ pagini din topicul "Pornire la rece" parca ma bucur ca mai am 2 luni pana la livrare Poate pana atunci se rezolva problema de soft (?) de la 1.5 dci. In alta ordine de idei as vrea sa atrag atentia celor care vor sa cumpere un Duster nou cu cash (deci nu in leasing sau in rate), si stau aproape de granita cu Ungaria, ca preturile de acolo sunt mai mici cu aprox. 10%. Iar TVA-ul lor fiind de 27% diferenta intre preturile fara TVA e si mai mare. Plus ca la ei exista o echipare interesanta "Cool" cu aer conditionat dar fara al
  5. Va salut, si bine v-am gasit. Sunt nou pe aici, nu am Duster, tocmai am facut comanda la un 1.5dci 4x4 Laureate, si am platit 5% avans. Va intra in fabricatie in saptamana 38, adica undeva pe la 15 septembrie. Ca optiuni am ales Medianav, scaune incalzite, tempomat si volan imbracat in piele, culoarea Green Olive.
×
×
  • Creează nouă...