Sari la conținut

o noua iesire de week-end

Postări Recomandate

Ah, daca eram pe faza, ma alaturam si eu voua, dar am ratat:| Sper sa mai organizati astfel de iesiri.... Sa imi spuneti cum v-ati distrat, eventual sa aratati poze daca aveti....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Ah, daca eram pe faza, ma alaturam si eu voua, dar am ratat:| Sper sa mai organizati astfel de iesiri.... Sa imi spuneti cum v-ati distrat, eventual sa aratati poze daca aveti....

se organizeaza destul de des astfel de iesiri numai ca.... tre' sa fi pe faza pa-aici din cand in cand... uite spre exemplu aici: http://www.forumduster.ro/intalnire-bianuala-dusteristi-din-romania-t323.html se mai organizeaza una... INCA MAI E TIMP

Link spre post
Eu sper să mai prind sfârşituri de săptămână libere pentru escapade off-road. Săptămâna asta este „blocată”, însă poate săptămâna viitoare ies la o „navigaţie”…

Mai ocupatule. Ce faci ? Esti prins cu strangere de "alune" pt iarna? ;)

Link spre post
Eu sper să mai prind sfârşituri de săptămână libere pentru escapade off-road. Săptămâna asta este „blocată”, însă poate săptămâna viitoare ies la o „navigaţie”…

Mai ocupatule. Ce faci ? Esti prins cu strangere de "alune" pt iarna? ;)

da.... ca se lauda cu escapadele lui, dar n-ar fi venit la intalnirea dusteristilor... :lol:

Link spre post
  • 2 months later...
un mic filmulet descoperit prin lada cu amintiri...

M-ai facut vedeta de Youtoube. Merci :mrgreen:Iar poza mea de la profil ( vezi stg-a ) a fost facuta chiar inainte de pasajul din filmulet. In fundal se vede drumul forestier pe care am iesit dupa "chinul " din panta aceea din film.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...