Vand Huse scaune Duster originale Elegance
-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
Vand arcurile pe care l-am folosit 30.000km pe un Duster PH1. Le-am folosit impreuna cu amortizoarele originale care au inceput sa curga si am decis sa schimb toata suspensia. Arcurile H&R cresc garda la sol cu ~3cm. Pot fi montate pe amortizoarele standard sau pe altele cu rise, dar daca se depaseste +3cm este indicat sa se coboare motorul pentru reducerea vibratiilor. Garda la sol creste cu 30mm; Arcuri de duritate speciala pentru off road; Sunt doar Dacia Duster PH1 4x4; Certificare TUV Germania; produse in Germania. Pret: 500 lei Locatie: Bucuresti Contact: aici sau mesaj privat.
-
Am depășit pragul de 5000 km.Am revazut zone frumoase,per total un concediu relaxat desi programul a fost cam ca la armata..😄 Am vizitat Croatia Bratislava Arad Orsova Drobeta Turnu Severin De la Craiova am achiziționat si un carlig de remorcare. Interesante numerele ungurilor!
-
De cosminel24 · Postat
Îți mulțumesc mult. Dar e ok, sa o ai și pe aceasta, posibil pentru alte mașini. Ms👏👏🤝🤝🤝 -
ma bag dar is plecat nitel zilele astea. daca e vreun coleg mai grabit. sa fie primit!
-
-

Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.