Sari la conținut

radovan

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de radovan

  1. Am montat scaunul pasagerului. Am legat toate firele de la airbag, centura si senzorul de presiune care chiar functioneaza, becul se stinge cand pun centura, sau cand ma ridic de pe scaun, in mers cand apas pe scaun, apare semnalul sonor. Despre airbag am inteles ca sunt compatibile.
  2. Buna seara. Acum am inceput sa fac suportii pentru scaune Touran pe Duster. Nu stiu cum sa adaptez mufele de la una la alta.
  3. Am si eu o navigatie Android dedicata VW China de cel putin un an si e foarte ok, se aude bine, se conecteaza cu telefonul, etc. Eu am dat 700 lei pe ea si are 2g ram. Pentru mine e foarte buna, pornesc motorul, porneste si radioul, daca dau pe navigatie, nu mai umblu la ea pana la destinatie, adica cel putin eu nu vad rostul uneia mult mai performanta deoarece nu stai si joci jocuri pe ea sau alte activitati ce necesita procesare rapida.
  4. Bina ziua. Acum ceva timp mi-am cumparat un burduf planetara spate, partea spre grup. Azi am desfacut planetara cu gandul de a schimba acel burduf, (am schimbat pana acum cel putin vre-o 30 buc la diferite masini) am pus planetara pe masa, am scos burduful din ambalaj si din experienta, am zis sa masor diametrul burdufului nou in comparatie cu cel vechi, cel nou are interiorul de 74mm, exteriorul capului de planetara are aproximativ 66mm.dupa cateva masuratori mi-am dat seama ca nu se potriveste sub nici o forma. Burduful fiind cumparat dupa serie sasiu, pe mai multe siteuri piese auto, pentru
  5. Nici eu nu sunt adeptul AS, intotdeauna am avut doua randuri de roti, iarna, vara. Am cautat ceva informatii pe net despre aceste Micheline si am vazut ca sunt foarte multi utilizatori multumiti de ele si sunt foarte bune la teste pe diferite suprafete, din acest motiv cautam persoane care chiar au experienta strict cu aceste anvelope.
  6. Multumesc. Ai sau ai avut experienta cu aceste anvelope?
  7. Buna ziua. Are cineva aceste anvelope si poate sa-mi spuna din experienta cum se comporta iarna? Am aceste anvelope pe masina cumparata de curand.
  8. radovan

    4x4

    Eu din cate stiu, sunt pe benzina, motorina sau electrice. Cel de pe Duster este pe benzina si foloseste benzina din rezervorul mare al masinii. Este conectat si la sistemul de ventilatie din interior, cand antigelul atinge o anumita temp, porneste si ventilatorul, astfel se dezgheata si geamurile. Pe motorina am pe Touran, doar ca acesta este mai simplu, porneste odata cu motorul la temp sub +5° si incalzeste apa mult mai repede.
  9. radovan

    4x4

    Toba finala are o gaura in partea dinspre motor pe care voi incerca sa o acopar, nu pare a fi de la rugina ci facuta cumva, are diametrul degetului mic, toba are aspectul de rugina dar in realirate, tabla este ok. Parrea proasta este ca tot esapamentul este dintr-o bucata.
  10. Buna seara. Am cumparat recent un Duster 2011 1.6 benzina la care am probleme cu AC. Mai exact, cand il pornesc, apar pocnituri in zona compresorului, pocnituri ce se transmit si in conductele de aluminiu. Am presiune pe instalatie, conductele nu se racesc.
  11. radovan

    4x4

    Da. Este montat in Germania, asa am cumparat masina. Important este ca functioneaza, setez ora si timpul de functionare, apoi se incalzeste motorul, se dezgheata geamurile si se schimba atmosfera in masina. La pornire, motorul trece imediat pe GPL.
  12. Cadoul meu pentru sotie de Sf. Andrei.
  13. radovan

    4x4

    Buna seara. Ma alatur si eu acestui grup cu masina sotiei, un Duster 2011 / 1.6 / 16v / 4x4, Webasto, si de azi pe GPL.
×
×
  • Creează nouă...