Sari la conținut

Banater

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Banater

  1. Stick-ul ca să fie recunoscut trebuie să fie formatat în FAT32 și nu mai mare de 32 GB. Prima problemă ce o am eu momentan cu usb-ul e că după un timp de ascultat muzică(mp3) sare la prima melodie din primul fișier de pe stick, fără niciun motiv. A doua, nu la toate albumele puse de mine pe stick îmi redă și imaginea albumului (coverul) indiferent de câți pixeli are imaginea. De pe alte forumuri străine am înțeles că s-ar fi rezolvat și problema radioului digital(DAB), că nu se mai întrerupe semnalul așa des ca și până acum însă problemele cu usb-ul care le am și eu nu s-au rezolvat. În rest, schimbări majore de soft nu s-au semnalat, până acum. Un lucru ce mă deranjează pe mine personal este, după cazuri, că nu este afișat tot numele melodiei dacă acesta este mai lung doar când am navigația pornită, se vede numele melodiei tot în partea dreaptă jos a hărții de navigație, însă când ascult muzică direct pe player nu se vede doar puțin din începutul denumirii de melodie, dacă aceasta are o denumire mai lungă. O soluție ar fi un soft care să arate scrisul în mișcare, citind/redând toată denumirea melodiei ci nu doar primele 15 litere/semne sau câte se redau momentan. Rămâne să mai vedem ce observă și alți useri, numai bine tuturor!
  2. Știe cineva ce este nou sau altfel în această ultimă versiune (1.0.13.3)? Merci! Late edit: eu încă nu am apucat să-mi dau jos această versiune.
  3. Off topic: motorul acesta este conceput în cooperare Mercedes, Renault și Mitsubishi. @mpaun Parcă și mașina mea tot așa face, nu prea am tras cu urechea atunci când accelerez însă și eu aud tot timpul motorul un pic mai zgomotos atunci când îi dau "blană". Eu personal găsesc acest sunet ca fiind normal, însă mai bine rămânem noi cu urechile ciulite. PS: eu conduc încă tot timpul ECO activat fiind mașina nouă și vreau să scutesc motorul la început cât mai mulți km. iar în acest mod știți și voi orice "talpă" e mult mai leneșă. PS 2: să fie totuși o problemă de motor avem garanție.
  4. Ai versiunea veche de Media Nav și este un alt cod necesar, e plin YouTube-ul de clipuri faine pentru versiunea ta, caută! Versiunea din titlu e pe bază Android, deci, implicit alt cod. Ce este funcția AHA? Merci!
×
×
  • Creează nouă...