Sari la conținut

HAIDUC

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HAIDUC

  1. Iti dau o sugestie importanta!Fa-ti rezervare online cat mai repede dupa ce-ti vine masina, la schimbarea numerelor definitive, ca altfel o sa patesti ca mine si o sa stai cu ea in curte cu tot cu numere rosii.
  2. Marian30,din luna aprilie detin modelul de Duster pe care l-ai achizitionat si tu si vreau sa-ti spun ca dupa ce i-am facut rodajul pe drumurile patriei am bagat masina de nenumarate ori(locuim in zona montana)in conditii de off road mai dure si functioneaza ireprosabil,nu am ramas niciodata blocat.Au fost multe discutii despre modelul acesta ,eu zic sa te bucuri de ea,sa te obisnuiesti cu vitezele,comenzile,depasirile si mai vorbim la100000 de km.,pe parcurs.La drum lung consumul mediu nu a depasit niciodata 7,3 iar in viteza a cincea,la60-65la ora,prin oras,fara semafoare,consumul instant os
  3. A doua zi dupa ce am pornit masina nu a mai aparut mesajul legat de HDC inactiv,o sa mai verific la o coborare in panta,multumesc,tOrquemada si celorlalti colegi!Asa e cu unele functii ale masinii pe care nu le-am ,,aprofundat''inca!
  4. Salut!M-am trezit la coborarea unei pante usoare de pe un drum forestier ca nu mai imi functioneaza EDC-ul iar pe bord,atunci cand schimb vitezele imi apare'functia HDC inactiva.(1,2 tce 4x4-2018).A mai patit cineva?Stie cineva din voi cam pe unde ar fi situat senzorul EDC ?
  5. Am fost astazi la dealer pentru a-mi lua cartea de identitate a masinii si am aflat ca,indiferent de model,Duster-ul s-a scumpit cu 200 euro din cauza inflatiei si/sau a maririi salariilor celor ce lucreaza la fabrica Dacia,iar un coleg de-al meu care isi achizitioneaza Duster va primi masina cel putin peste 3 luni,fata de 3sapt.-1 luna jum.cum era initial anuntat,acest lucru se datoreaza comenzilor mari.Este bine pentru economia Romaniei si rau pentru colegul meu.
  6. Salut,colegilor de pe forum!De ieri am intrat in posesia Duster-ului 1,2tce,4x4!Dupa parerea mea,masina arata mai bine decat in spoturile publicitare sau poze, iar motorul este extrem de silentios si sprintar(fara sa fortez in vreun fel nota).Culoarea masinii este neagra si intr-adevar se observa orice fir de praf,insa arata foarte bine.Am achitat avansul masinii in data de 6 martie si m-am urcat la volanul ei ieri,cu toata familia.O sa revin,eventual,cu alte detalii.Bafta tuturor!
×
×
  • Creează nouă...