Sari la conținut

Yuner

Members
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Yuner

 • Rang
  Nou venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Da intradevar media la consum este intre 5.8-6% cu ac pornit tot timpu treptele 2-3. Eu zic ca consumu este foarte bun.
 2. Salutare am si eu o problema la duaterul meu. Este ultimul model este achizitionat acum 5 zile si are 750 km facuti pana acuma. Dotari echipare confort cu media nav si keyles.A acum sa spun problema cand stau in stationare si vreau sa deschid un geam nu-mi merge dar contactu este pus. Este o problema de la mine sau asa vin modele cu keyles?
 3. Salutare am si eu problema la duater-ul meu. Nustiu asa vine din fabrica sau este o problema la mine achizitionat acum 5 zile si 750km. Numi merg geamurile cand pun doar contactu am ss trebuie sa pornesc masina de fiecare data cand sa dau un geam jos. Si la voi este tot la fel?
 4. Salutare am platit si eu avansu azi. Miam luat 1.5 dci 110cp 4x2 confort optionale medianav si kyless si am primit data estimativa sfarsitu luni mai inceputu lui iulie. Sunt din ct-a. Eu cred ca conteaza si dealaru care til iei cel cu vanzari mai mari cred ca are prioritate zic eu.
×
×
 • Creează nouă...