Sari la conținut

Spinu

Members
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre Spinu

 • Rang
  Nou venit

Vizitatori Recenți Profil

207 citiri profil
 1. GPL pe Duster 1,6 16V

  Salut , mașina este luată din Cehia și îți zic sigur ca a fost lot din fabrica cu GPL pe ea. Inclusiv pe acel tabel îmi arată reviziile la GPL , iar la reprezentanta Bacau și mecanici s-au mirat ce frumos este lucrat tot traseul .
 2. reglare scaun sofer la duster 2014

  Salut,daca ai gasit vreo rezolvare sunt si eu interesat! Si al meu are joc,se misca fata -spate cand conduc,ca si cum ar avea ceva suruburi desfacute.
 3. GPL pe Duster 1,6 16V

  Salutare.Doar ce mi-am luat un Duster 1.6 cu GPL din fabrica si cu acelasi consum am venit si eu Tg. Jiu-Bacau (590 km),mai exact 50 l-112 lei,fara fugareala ,120 autostrada,90 in rest,nici sa nu adorm pe drum.Momentam foarte multumit,ramane sa ma interesez daca la instalatia de fabrica e recomandat sa folosesc ceva aditivi sau alte chestii.Toate cele bune.
 4. 1,6 2015- Gpl Fabrica.

  Da ,a fost achizitionat din Cehia,implicit manualul si ceva tabel cu reviziile la un anumit nr de km este in ceha.Mai e cineva pe aici cu gpl din fabrica?As vrea sa schimb vreo 2 vorbe referitor la revizii,ceva aditivi pt motor daca sa folosesc etc.
 5. 1,6 2015- Gpl Fabrica.

  Salutare tuturor posesorilor de Duster! Tocmai ce am achizitionat un Duster ,din 2015, 48.000 km,cu GPL din fabrica si prima senzatie este :FABULOS!!! Momentan rasfoiesc acest forum pt a ma familiariza cu una alta.Totodata caut si un manual de utilizare in romana pt a-l lectura ,as vrea sa vad si la ce intervale se fac reviziile etc.
×