Sari la conținut

B06DAN

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de B06DAN

  1. Una dintre cauze poate fi neresetarea la timp a cheitei de service, cel putin asa s-a intamplat la mine. Daca ai facut revizia de curand si ai schimbat ulei, filtre, etc... au uitat cei de la service sa reseteze si bordul, ca sa zic asa.Asta pana cauti topicul care trebuie
  2. Multumesc mult pentru sfat. Am incercat inainte de a scrie pe acest forum. Problema este ca la acest model de Duster 2017 FA2 cum il vad testerele din service, cu motor de Nisan, hibrid cum ii mai spun cei de la Dacia, nu este meniul pe care l-ai mentionat. Am apelat pana la urma la cineva care a lucrat la un service autorizat Dacia si mi-a resetat cheita cu schimbul de ulei. Se pare ca pana la urma ori imi cumpar un tester cu softul CLIP (cel putin asa avea omul de mi-a resetat), ori la 20000 de km il sun si imi reseteaza bordul. Adevarat ce spui, asa cum am raspuns si mai devreme, am dat de cineva care a lucrat la Service autorizat Dacia si el a fost singurul care a reusit resetarea. Mentionez ca a mai incercat cineva cu un "CLIP" Rusesc si nu a reusit sa reseteze. L-am rugat sa-mi puna temperatura motorului sa o vad pe ceas (pentru ca citisem pe net sa se poate face), la mine nu a reusit, dar la un sandero a reusit de fata cu mine. La amine nu merge, am incercat, dar inca o data multumesc pentru raspuns si ajutor.
  3. Multumesc! Ar trebui , dar am pus GPL pe ea si a fugit garantia. Si daca tot nu mai e in garantie, de ce sa le dau 800 lei pe o revizie, cand m-a costat 275 lei cu lei si filtre de origine ? Oricum, multumesc pentru sfat. Sincer, n-am mai avut de aface cu DDT4ALL, dar m-ai facut curios. Multumesc mult pentru sfaturi.
  4. Buna ziua, Am tot cautat pe forum si nu am gasit aceasta problema. Am un Duster din 2017 FA2, motor de 1,6 cu 16 supape pe benzina, am facut schimbul de ulei si filtre si as vrea sa stiu cum se reseteaza bordul astfel incat sa dispara cheita de service. Mentionez ca am incercat, ce am gasit pe internet, cu apasatul pedalei de acceleratie la podea, punerea contactului si apasarea franei de 3 ori sau 10 ori si nimic n-a mers. Daca cineva are un raspuns au un sfat, in afara celui cu "du-te la service autorizat", astept cu nerabdare. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...