Sari la conținut

sethmad

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sethmad

  1. pe duster 2 ma pot conecta la MN dar pe CAN2 - busul separat de restul modulelor, am facut un adaptor la mufa OBD. Tot asa ai si pe Duster Ph1 2017?
  2. Salut, Ai idee ce mai trebuie (modul fizic / adaptor plastic) pentru a monta acest MN4 pe un Duster 2 din 2018 pe care am momentan montat un MN3 cu android auto. Din cate imi dau seama montura ar fi diferita, am nevoie de un nou suport in bord sau ceva de genul? O idee unde pot gasi un adaptor de genul, sau un cod de la dacia? Mersi si respect pt studiu!
  3. La inceput functiona la fel si la mine. Cred ca e problema de soft...
  4. hard reset = decuplezi borna de alimentare de la baterie. DAR comportamentul descris de tine e normal - daca iesi cu cheia din masina, nu se opreste motorul. E si treaba de siguranta - gandeste-te daca se defecteaza cheia/sistemul keyless go si mergi pe autostrada cu 130km/h. Sau mai grav, cand esti intr-o depasire. Pe mine ma enerveaza claxonatul ala, normal ar fi sa afiseze doar in bord faptul ca nu mai e in raza cheia. Practic daca se urca cineva in locul tau, poate fugi cu masina - dar dupa ce o opreste nu o mai poate porni.
  5. dupa repunerea bornei, trebuie "setat" capatul de cursa al servodirectiei electrice : rotit de cateva ori volanul stanga -dreapta pana la capat -> martorul se stinge. Probabil tu ai facut treaba asta in mers, de asta s-a stins dupa 1km.
  6. la ce perioada ii dai "hard reset"?. Nu e un comportament normal din punctul meu de vedere.
  7. Salutare, Am observat in ultimul timp o problema a sistemului Keyless Go: Daca plec de langa masina, cateodata nu se blocheaza usile. Face aleator treaba asta. Am reusit sa o reproduc momentan: 1.opresc motorul, plec de langa masina, usile se blocheaza si claxoneaza scurt. 2.ma intorc langa masina, usile se deblocheaza (nu conteaza daca mai deschid sau nu vreo usa). 3.Daca plec din nou de langa masina, ramane descuiata. Mai rar, (de 3 ori mi s-a intamplat pana acum, am masina de 4 luni) nu se blocheaza usile la pasul 1- asta nu am reusit sa il reproduc sa po
×
×
  • Creează nouă...