Sari la conținut

97ALX

Members
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Neutral

Despre 97ALX

 • Rang
  Nou venit

Informații profil

 • Oraș:
  Cluj-Napoca
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 Blue dCi 115 4WD
 • An fabricație:
  2018
 1. Au făcut testul și am primit ”raportul electronic pentru calculatoare” în care erau menționată ”lista calculatoarelor verificate” (începând cu 120-injecție, 1094 ABS / ABR, ..., etc). Eroare prezentă (erori prezente) ”NU” în dreptul fiecăruia. Cum am spus, anterior mesajele și martorii care indicau verificarea sistemului antipoluare și ”blocare sistem antipoluare ...km” au dispărut la 2400km, respectiv 2500km.Precizez că am completat cu AdBlue după ce au apărut cei 3 martori (nivel, service și motor) și apoi am făcut programare la reprezentanță. Cei trei martori s-au aprins în timp ce am rulat în afara orașului un drum de 250 km.
 2. Am fost la reprezentanță și au făcut un test așa cum stabilisem. Am apreciat punctualitatea și modul de relaționare. Am intrat cu mașina la 08.45 în hala de service și la 09.15 am primit rezultatul testului și mașina. Cum am spus anterior, deja dispăruseră toate avertizările și mesajele legate de sistemul antipoluare. În urma testului efectuat nu au fost constatate erori la niciunul dintre sisteme. Concluzia a fost menționată olograf ”nivelul de adblue a fost scăzut”. Gânduri bune!
 3. Noutăți: la 2400 km s-a stins martorul de ”nivel AdBlue” (în mers), la 2500 s-au stins și ceilați doi martori ”service” și ”motor” iar mesajele ”blocare sistem antipoluare ...km” și ”verifică sistemul antipoluare” nu se mai afișază. Pentru că mâine am programare la service voi merge să văd dacă mai facem sau nu un test. Cu bine!
 4. Mulțumesc. Am luat din nou legatura la reprezentanță și au precizat că în limita celor 799 de km nu ar trebui sa fie probleme. A ramas programarea inițială pentru testare. Vedem ce urmează și voi reveni cu noutăți.
 5. Se poate sa spui cât a fost ținută mașina la reprezentanță? Mă gândesc că doar pentru un test și o resetare pe componenta antipoluare nu ar fi trebuit să blocheze mașina în service prea mult. Mulțumesc.
 6. Multumesc. Ai remarcat ceva anomalii de functionare in perioada de la aparitia mesajului ”xKm blocare antipoluare” și pana la prezentarea la reprezentanță? În cazul meu, pana acum nu am remarcat diferențe sau anomalii de funcționare. Imi doresc sa revin cu vesti bune si după vizita la reprezentanță dar și până atunci. Ținem aproape.
 7. Foarte potrivite si utile postarile legate de ”sistemul antipoluare”. Am parcurs 2200 km cu un Duster 1.5 Blue dCi 115cp și am avut parte de faimosul mesaj ”Verificati sistemul antipoluare” însoțit de cei doi martori ”Nivel AdBlue” și cel care indică ”vizita urgentă la un reprezentant al mărcii”. Desigur la scut timp a apărut și martorul ”motor”. Am completat cu soluție AdBlue crezând că de acolo e sursa mesajelor dar nu s-a schimbat nimic. Am luat legătura cu un reprezentant al mărcii și mi-au făcut o programare peste 10 zile - la termenul recomandat ca disponibil. Am primit recomandarea să nu fac drumuri prea lungi cu mașina. Nu a durat foarte mult și mesajul cu ”799km blocare antipoluare” a apărut și el. Pentru că situația asta am văzut-o descrisă în forum urmată și de rezolvarea problemei m-am gândit să întreb ”În ce măsură parcurgerea distanței afișate până la blocare ar putea afecta deplasarea în siguranță și funcționarea mașinii?”. În atașament sunt vizibile imaginile martorilor care descriu situația prezentată.
×
×
 • Creează nouă...