Sari la conținut

prsncmaricel

Members
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre prsncmaricel

 • Rang
  Nou venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. prsncmaricel

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Ori nu inteleg eu ce vrei sa spui ori nu ai inteles tu ce am spus eu. Toata povestea ce am pus-o mai sus s-a petrecut la primul si unicul proprietar in vara lui 2017, eu am postat-o doar pt ca nu a facut-o el si voiam ca statistica sa fie cat mai precisa. Partea cu achizitionarea sh este doar contextul in care am aflat eu despre intamplare. Nu ma plang de nimic.
 2. prsncmaricel

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Nu, proprietarul astuia nu a postat nicaieri, de asta am facut-o eu. Eu sunt de alta parere, nu as lua nimic nou, nu se justifica financiar.
 3. prsncmaricel

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Buna, Nu am Duster, dar vreau sa-mi iau unul. Dupa ce am citit forumul asta simt nevoia sa postez pentru a mai adauga un caz la cele de mai sus. Dusterul pe care vreau sa-l iau este din 2013, pe la final, 1.2 Tce, euro 5. Ceea ce m-a atras la el este ca pe la 60k i s-a schimbat motorul pe garantie, si mi se parea pont, (acum are 100k) deci luam o masina la pret de 100k cu motor de 40k doar. Cand mai discutam cu proprietarul, mi-a povestit de ce i s-a schimbat motorul si cauza era distrugerea motorului pt ca a ramas fara ulei. Cu ceva insistente i s-a inlocuit pe garantie. Nu stiu ce motor i-au pus, dar stiu ca i s-a facut resoftare. Mi-a cam pierit cheful de a o cumpara pt ca nu mai are garantie, mai ales ca eu ma feresc de turbine .. desi pare ca noul motor nu mai are probleme. P.S. Cei ce ati schimbat motorul, puteti lasa un feedback actualizat... cat consuma? la ce interval verificati nivelul?
×