Sari la conținut

mgdragomir

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Orice postat de mgdragomir

  1. Mașina nu este folosita zilnic și cred ca de aici problema.
  2. Eu am 3400km si nu am avut nici o eroare de adblue pana acum. Sper sa ramana asa. In schimb astazi mi-a dat mesaj ca nu functioneaza stop&start, cred ca era cam descarcata bateria(cu toate ca e noua) nu am mai mers de 2 zie cu ea pe frigurile astea. dupa ce am mers un pic la urmatoarea pornire a disparut mesajul. Usita de la rezervor nu se deschide greu, din contra cateodata nu se inchide de la covorase.
  3. Nu sunt sigur cu pornitul motorului, eu stiu ca iti ia puterea si te limiteaza la 30km/h. cel putin asa este la camioane. La mine inca nu a aparut mesajul, dar mai am ceva pana la cei 2200km. acum am 1600 in bord. Daca apare vedem atunci, tot vrioam sa trec pe la ei sa imi activeze si mie senzorul de ploaie...
  4. Foarte frumoasa si a ta Dorelus. Stiu ca trebuie sa ii pun protectiile (chiar imi plac) dar am zis ca in primavara. Nu vreau sa le iau de la reprezentanta, preturi mari si am inteles ca trebuie o temp de 21grade sa se lipeasca bine. Tu de unde le-ai luat si cu cat? P.S. si tu sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
  5. Da am MediaNav. Nu se misca deloc liniile alea. Sunt fixe. Era ceva sa se miste si ele, dar inca nu... poate la vreun upgrade. Era misto sa aiba oglinzi incalzite si senzor de ploaie. Dar putem trai si fara, oricum sunt foarte incantat de masina.
  6. Sa il stapanesti sanatos si multi km fara incidente. Ieri l-am luat si eu, aceeasi culoare dar cu jantele pe 16.
  7. Salut colegii, Ieri am reusit sa iau si eu masina de la dealer (venise de o saptamana), respectiv un Duster 4x4 BlueDci 115CP, gris comet, echipare prestige plus keyless go, camere multiview, jante pe 16 si nu mai stiu, dar am cerut full fara piele in culoarea asta si asta a venit. Sunt foarte incantat de achizite si dupa doar 100km nu am ce sa comentez. Am facut alegerea perfecta.
  8. AdBlue gasesti mult mai ieftin la statiile de alimentare pentru camioane. Un pet de 10litri este in jur de 22-25lei, nu cred ca este cazul la tine neavand consum mare de adblue, dar cu contract poti sa iei si mai ieftin, in jur de 1.2+TVA de la firme specializate. In mod normal adblue se consuma cam 1l la 1000km (cel putin asa e la camion).
  9. Atunci renunt la bullbar, totusi pragurile si protectiile pentru aripi o sa le iau.
  10. Sunt cam scumpe la ei. Ma gândeam ca pot găsi ceva mai bun.
  11. mgdragomir

    My Duster

    Salut, Tocmai am comandat prin programul Rabla un Duster 1.5 BlueDCI 115CP 4x4, prestige cu toate optionalele mai putin piele si jante pe 17 (asa era configurata de ei si daca modificam ceva ar fi venit prea tarziu). Vreu sa ii pun praguri, presuri la roti, bulbar si as vrea cateva indicatii de unde ati luat, pret si montaj. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...