Sari la conținut

Viorelbz

Members
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Viorelbz

  1. Salut. O intrebare. La inmatriculare se da certificatul direct sau se da dovada si apoi certificatul ?

    1. alcris01

      alcris01

      Se primeste certificatul  odata cu placutele cu numerele de inmatriculare. Deci daca alegi numerele la rand, le primesti pe loc, daca vrei preferentiale le primesti dupa 1-2 zile.(sa aiba timp sa le confectioneze).

    2. Viorelbz

      Viorelbz

      Multumesc pentru raspuns.

  2. NU vreau sa insist prea mult pe asta, dar am avut Dusterul de drivetest pe toata perioada cat mi-au retinut masina pt "blocare le livrare", adica o saptamana si am mers cu ea aproape 500km, in concluzie am avut timp suficient sa vad cum functioneaza in diverse conditii. La partea cu incalzirea la rece eu nu am stiut ca are asa ceva, asa ca nu prea am dat importanta. Din acest motiv am spus ca mi s-a parut ca baga caldura mai repede dar nu sunt convins si tot asta este motivul pentru care am pus întrebarea aici. dar probabil ca cel mai simplu ar fi printr-o comparatie directa, dar nu stiu (eu)
  3. Eu nu fac misto... Eu as explica astfel : caldura bagata dupa cateva minute de la pornirea la rece este este un aer putin caldut sau este aproape de temperatura pe care o baga atunci când se incalzeste motorul. Cred ca mai sunt si altii care vor sa stie daca masinile functioneaza corect. Eu am mai mers cu un Duster de drivetest si impresia mea a fost ca baga caldura mai repede decat la al meu si vroiam sa vad si alte pareri de pe forum.
  4. In nici un fel, timp de 7-8 zile, iar când am ridicat-o mi sa spus ca a ar fi fost softul pe adblue. Multumesc asemenea. Poti sa-mi spui mai exact ce inseamna incalzeste ? La mine dupa cateva minute simt un usor aer sa zicem caldut. Asa trebuie sa fie ?
  5. Daca ati vazut din postarile mele, m-am tot vaitat de ,,blocata la livrare". Se pare ca asta era problema, adica softul de la adblue.
  6. In sfarsit, dupa ce mau necajit cu acea blocare la livrare, a sosit. Dupa ce am luat-o mi-au trecut toate supararile si cu toate ca este a opta masina, cred, sunt fericit si bucuros. Nu am decat 350 de km, dar am fost si pe un deal si pe drum de piatra si pe asfalt. Nu prea am ce sa-i reprosez, cu exceptia cotierei si a unei nedumeriri : nu stiu daca se incalzeste asa cum trebuie la pornirea la rece, adica întrebarea mea ar fi <<La voi cat de repede baga aer cald ?" In rest sa fim sanatosi cu totii si sa ne bucuram de ele fara evenimente neplacute.
  7. A mai ridicat cineva Duster zilele astea? Eu nici acum nu am reusit, de fapt aceeasi timpenie ,,blocat la livrare" fara nici o explicatie din partea dacia. Am dat mesaje la VC, telefoane la dealer, nu stiu ce sa mai fac. In schimb mi-au dat masina sa ma deplasez, tot un Duster , probabil pt a mai aplana situatia. Mai e cineva in situatia asta?
  8. Nu. Am fost sa ridic masina si ...surpriza. Oprita la livrare si nu au fost anuntati din ce motiv.
  9. Informatiile sunt din cartea masinii sau din experienta ta ? Au logica, dar partea cu ...maxim nu prea o inteleg. Trebuie dat manual ventilatorul si caldura pe maxim sau face singura operatiile ? Ca viitor posesor sunt curios de ce ma asteapta.
  10. Eu cred ca cei care sunt neincrezatori sau certareti mai civilizat ar fi sa ne abtinem de la comentarii. Aici primim informatii care ne pot fi utile sau nu, asta e . Daca ne sicanam, probabil ca unii se vor lipsi in a mai da acele ponturi. Legat de Pro, este putin secretos, dar probabil ca are motivele lui. Eu de exemplu sunt curios cum functioneaza corneringul si il rog pe Pro sau altcineva care il are activat sa ne povesteasca. Multumesc .
  11. Si atunci intreaba-l, te rog, benzina de 95 la cat revine?
  12. Sa ne spui ce-ai facut .
  13. Pe 10 octombrie si masina este fabricata, dar urmeaza nu stiu ce proceduri, si sper ca in doua saptamani sa o ridic.
  14. Cat timp ai steptat ? Si mai spune-ne si noua, cei care suntem in asteptare, pareri. Imi place culoarea, probabil pt ca asa l-am comandat si eu, dar nu o sa am parte de jantele pe 17, nu mi le poate prinde in comanda, asta-i viata. In rest, sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.
  15. Cum adica "apoi bagi benzina de 95 la pret de 98"?
  16. Culmea e ca mie mi-au facut exact invers. Au spus ca daca o vreau mai repede doar cu Cyclade de 16, daca vreau pe 17" primesc masina poate chiar si in ianuarie. Eu am vrut pe 17" dar am acceptat modificarea doar pentru ca m-am saturat de asteptat.
  17. Stai la rand ! Glumesc, oamenii au comenzi multe si nu prea se grabesc sa le rezolve. Sunt cu comenzi din septembrie si nu le-au primit. din cate am vazut pe aici nu conteaza faptul ca ai achitat-o, adica nu ai prioritate in fata celor care au dat doar avans.
  18. Poze si mai multe pareri. (Este rugaminte nu imperativ). Sa-l stapanesti sanatos si fara probleme.
×
×
  • Creează nouă...