Sari la conținut

Simplu01

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Simplu01

  1. Salutare. Pe siteul Dacia/Accesorii se gaseste doar modelul de camera pt Duster fara senzori la 938 lei. De unde as putea cumpara modelul compatibil cu senzori?
  2. https://youtu.be/cdZrYBkUSbc Explicatia codurilor de culoare.
  3. MB sunt? Mersi inca o data de info si promptitudine?
  4. Multumesc Lumberjack pt raspunsuri. In mare parte m-au lamurit. Totusi, functia Anti-Theft se activeaza imediat dupa vibratia masinii (dupa lovitura) si nu vei vedea decat cand pleaca. Sigur ca ajuta Politia sa-l identifice ulterior dupa nr de inmatriculare, insa daca el nu are avarii o sa zica ca nu ti-a atins masina, doar a intors-o in fata ta, iar camera nu a filmat impactul.Dar in lipsa de alta varianta e bine si asa... Am verificat specificatiile cardului, scrie cu 80 si citeste cu 100Mb/s.
  5. Salutare, Sunt interesat de acest model de camera (cu senzor), insa as dori cateva informatii suplimentare de la cei ce o detin deja. Camera poate fi setata sa filmeze non-stop? Ma intereseaza mai mult sa filmeze in lipsa mea, nu neaparat cand conduc. Intreb asta deoarece o camera aftermarket se alimenteaza de la priza masinii, iar pt asta e nevoie sa fie contactul pus. ( exceptie facand grupul VAG, unde priza functioneaza chiar daca masina e oprita si incuiata). De altfel degeaba ar mai avea functia G-senzor. Are functie de autostergere a clipurilor? Cat ocupa pe card o fi
  6. Cred ca depinde de valoarea cu care a fost achizitionata masina. Si eu sunt interesat
  7. Mersi, la fel ! Accesoriile se gasesc pe siteul Dacia. Pragurile au fost 300 €, protectiile de aripi vreo 220€. Pragurile pe langa estetic si practic, protejeaza de loviturile de la portierele masinilor mici
  8. Dacia Duster, Orange Atacama, 1.6 SCE, 114 cp, 4x4, Prestige.Adaugate si optiunile keyless entry, camera multiview, senzor unghi mort si harti, iar ulterior in reprezentanta bullbar, praguri, protectii aripi si portiere, eleron. Dupa 3 saptamani are deja 1200 km, super multumit de masina, chiar neasteptat de multumit.?
  9. Salutare ! Detin si eu de cateva zile un Duster Prestige 1.6 4x4 si a venit echipat cu anvelope Bridgestone 17" de vara ca si colegul Gavryel. Fara inscriptii M+S pe ele. Eu unul ma bucur, o sa-i iau anvelope de 16" de iarna si jante de tabla..
×
×
  • Creează nouă...