Sari la conținut

ldan

Members
 • Număr conținut

  14
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Orice postat de ldan

 1. ldan

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  S-a rezolvat si la mine prin resoftare. Ulterior problema nu a mai aparut, nici cu temp de 33-34 grade pe bord .
 2. De fiecare data cand fac un drum lung, dupa aprox. 3 ore de condus continuu cutia de viteze incepe sa functioneze greoi la schimbarea vitezelor- si sa intre greu in viteza a 3-a. In plus, la scoaterea din viteza (oricare), schimbatorul nu mai revine la "punctul neutru", ci ramane in zona corespunzatoare vitezei din care a fost scos. Problema a aparut de la primul drum lung cu masina - si nu se manifesta niciodata la drumuri scurte sau cu masina "rece". Duster 2WD diesel, model 2018, 2200km la bord. Mai are cineva aceasta problema? Solutii?
 3. ldan

  Probleme cutie viteza noul Duster

  Ai avut dreptate, dragosb! La prima deplasare in service mi-au schimbat uleiul la cutie, problema a persistat; ulterior fabrica a aprobat schimbarea timoneriei, - si problema s-a rezolvat.
 4. ldan

  Discount sau bonus de la dealer

  Numere rosii gratis, manopera gratis la montarea aparatorilor de noroi.
 5. In spatiul de deasupra torpedoului incap lejer doua telefoane, nu este asa de mic..
 6. ldan

  Casco La Duster

  Daca luam RCA din alta parte, CASCO de la Allianz era valabil doar in RO.
 7. Dacia lucreaza cu marje foarte mici pentru industria auto - si de la dealeri mai mult de numere rosii gratis nu cred ca vei obtine. Cu insistente am primit manopera gratis la montarea aparatorilor de noroi. Vitara este inferioara Dusterului din multe puncte de vedere, multe vizibile cu ochiul liber - dar este prezentata la un pret "umflat", de unde dealerul mai lasa si astfel ai impresia ca ai facut o afacere buna!
 8. ldan

  Casco La Duster

  Ultima strigare, Dacia Casco Gold prin Allianz fara fransiza, plata integrala la emiterea politei, 12 luni, 382 euro la pachet cu RCA tot la Allianz (641 ron). Avantaj suplimentar = CASCO valabil in toata UE.
 9. ldan

  Casco La Duster

  Am solicitat o oferta RCA si CASCO (de la Dacia, asigurare cobranded -Dacia CASCO) pentru noul meu Duster care trebuie sa ajunga zilele astea (1.5dci 90cp, val. asigurata 15400 euro). Pt varianta fara franciza (Dacia CASCO Gold), 12 luni, am primit urmatoarele preturi: Allianz 431 E, Groupama 477.28 E, Omniasig 490 E.. Aveti idee daca pot gasi in alta parte mai ieftin?
 10. ldan

  Protectii aripi si praguri usi

  Cei care aveti montate protectiile acelea negre de plastic la aripi si usi, puteti sa-mi spuneti cum se comporta in timp? Este posibil sa se infiltreze apa si sa rugineasca sub protectii? Ca utilitatea lor este clara...
 11. De tavita n-am intrebat (dar Dusterul expus in showroom avea, originala) - dar am intrebat dealerul de aparatori de noroi, a spus ca are.
 12. Se pot comanda: -pt. 4x4: https://accesorii.dacia.ro/#!/detail/6197f098-dc20-49f7-a189-b590def9dd33 -pt. 4x2: https://accesorii.dacia.ro/#!/detail/47181838-8ddb-4e7d-a7c4-f323d48f1d57 Tot acolo gasesti si covorase, precum si aparatori de noroi sau protectii aripi/ portiere.
 13. 13500 E +92 E pachet legislativ si covorase...
 14. Salutare- si bine v-am gasit! Eu am dat avansul pe 21.03, astazi am primit data de 07.05 iesire din fabricatie. Este vorba despre un Duster Comfort 1.5Dci 90cp 4x2, gris comet, cu volan piele si incalzire in scaune (luat cu Rabla).
×