Sari la conținut

bakaralex

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de bakaralex

  1. Si eu m-am uitat la nemti, eu locuiesc in Olanda iar cel mai apropriat dealer Dacia din Germania este la 25 de km, o la fac o vizita vineri, desi din ce am inteles eu pentru achizitie iti trebuie dovada ca locuiesti in Germania, acum ce m-a mintit un coleg de serviciu mint si eu mai departe daca nu e adevarat.
  2. Felicitari pentru achizitie in primul rand As avea si eu doua intrebari, cat a fost costul pentru de achizitie fara optionale? Si in ce oras, ca "baietii" de la meridian vest tot nu au habar de motorul de 1.6:))
  3. Nu am ajuns inca la dealer dar eram sigur ca asa o sa se intample cu unele optionale prezente pe site-ul official. .Ai zice ca site-ul Dacia.ro este abandonat ,atat de slab optimizat este in ultima perioada, nici macar sa schimb motorizarile disponibile nu ma lasa... Vad ca vecinii de peste Prut ofera avantaje http://www.dacia.md/ la achizitionarea Noului Duster, plus ca pretul este de la 11.800, doar ca nu le merge configuratorul. Totusi pentru o masina asteptata de majoritatea din noi, se cam balbaie la relatiile cu publicul.
  4. eu unul imi doream motorizarea de 1.6 Sce, dar dupa cum spunea colegul mai devreme sa ca o vor reintroduce in primele luni ale anului 2018, voi mai avea rabdare. Probabil ca vom cadea cu totii de accord legat de lansarea modelului si despre profesionalismul cu care a fost facuta aceasta lansare.
  5. Daca au scos motorizarea asta si pretul a crescut, de la 12.400 parca cat era inainte acum de la 14.450, imi cer scuze daca nu am nimerit preturile corect
  6. Tocmai ce am terminat de vorbit cu un dealer din Pitesti si acesta mi-a spus ca fix in acel moment a primit nota de retea ca noul duster nu va mai avea motorul de 1.6, acum vine intrebarea mea. Daca aceasta decizie e definitiva cu scoaterea 1.6 SCe credeti ca il vor inlocui cu o alta motorizare?
  7. Am primit urmatorul mail acum 5 minute de la un dealer din Pitest :"Buna ziua! Din pacate tocmai am primit nota de retea ca motorul de 1.6 nu se mai gaseste pe Noul Duster, asa ca singurul motor pe benzina a ramas cel de 1.2 Tce 125 CP. In mail gasiti atasat noua fisa de produs pentru Noul Duster. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie. Va multumesc !" hmmm ciudata miscarea celor de la dacia
  8. @abc legat de motorul de 1.6, tocmai ce am discutat cu un dealer, mi-a spus ca in continuare exista 1.6 SCe,a cum de ce e scos de pe site-ul oficial cei de la Dacia vad ca nu au raspuns inca la mail.
  9. @vladionut sa stii ca ai dreptate cu renuntarea la camera video spate.
  10. @vladionut posibil sa fie ce cu site-ul, @abc GRIS COMETE este culoarea pe care o vreau, da eu vreau camera si senzorii, ca asta e , mai vrea si doamna sa conduca, si nu vreau sa ma dau jos din masina sa dau din maini :)), daca intelegi.
  11. Sal, tipul de la Meridian asa zicea, acum vad pe 27 ce si cum. Uite de exemplu acum pe configurator vad ca nu mai pot selecta nici una din variantele de 1.6, 4x2 sau 4x4
  12. Buna ziua, Imi cer scuze daca nu am deschis acest topic in sectiunea unde trebuie. Cateva intrebari am pentru dumneavoastra. Sunt foarte interesat de achizitionarea noul Duster, pe 27 decembrie am programat test drive-ul, daca au fost persoane dintre voi care au reusit sa il conduca, cum vi se pare, ca tinuta de drum, comfort? Pe configuratorul Dacia, am personalizat urmatoarea configuratie: variant comfort, motorul de 1.6 SCe 2wd, medianav, camera video pentru parcat cu spate si senzori de parcare. Cum vi se pare motorul de 1.6? Mentionez ca eu acum conduc un Megane 2 din 2006, motorul
×
×
  • Creează nouă...