Sari la conținut

chindrisalin

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

10 Bun

Despre chindrisalin

  • Rang
    Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

545 citiri profil
  • gibi

  1. salut . Site-ul se numeste promo-anvelope.ro nu pro anvelope.
  2. Klaus Anvelopele au costat 360 ron fara tva si le-am luat de pe pro anvelope.ro firma este din bulgaria si la persoanele juridice factura este fara tva. Transport gratuit. Am modificat carenajele la cald si aripa inferioara am indoit-o plus am pus arcuri h&r lift 3.5 cm.
  3. Salut! Pana la urma am pus pe jantele de aliaj Cooper discoverer at3 225 75 16. Profilul seamana cu cel al unei anvelope de iarna dar am citit despre el ca ar fi ok in offroad . http://www.testanvel...erland-journal/ Inca nu am iesit cu ele de pe asfalt decat pe drumuri forestiere si de campie uscate asa ca nu pot sa le apreciez . sanatate!
  4. Va salut, Am un duster 4x4 110 cai diesel. As avea nevoie de un pic de ajutor. Masina am dus-o la un service care se ocupa cu tuning off road, la mine in baia mare ,pentru inaltare cu arcuri h&r. Deocamdata pastrez telescoapele originale ale masinii. Am in vedere montarea unor anvelope bf goodrich at sau general grabler pe jante off road cu et negativ (nu stiu cat) pe 15, cu anvelope 235 75 15 ,ca cea din poza .Cu toate ca au modificat la cald carenajele fata si au taiat din tabla aripii interioare, rotile pe 15 iesite in afara freaca cand virez roata . Am imprumutat janta si anvelo
  5. Va multumescs tuturor pentru primirea facuta. Acum am inceput sa caut cum sa imi fac dusterul mai suparat, kituri de suspensii anvelope, tuning in interior .... Daca aveti sugestii astept cu nerabdare , bugetul meu este undeva la 5-6000 lei. Va urez un sfarsit de saptamana placut si numai bine de la maramu!
  6. Salut, eu am platit pe al meu 8500. Model laureate cu jante aliaj neoriginale.
  7. Am uitat sa zic ca masina are 49000 km reali(asta dupa ce am verificat inca 4 dustere la dacia service care erau pe net cu km putini dar in realitate si cu 100000km in plus) . Nu inteleg cum poate sa spuna un vanzator ca masina are carte service ca accepta test iar in final sa dea vina pe neamt si pe austriac ca nu mai sunt cinstiti cum au fost....
  8. Salut! Felicitari pentru noua achizitie. Eu am cautat mai putin ca tine doar doua saptamani si am luat un duster din 2010 4x4 cu 49000km. eram curios cat ai platit pe el, fiind o masina aproape noua.
  9. 4x4, cu reductor si blocante, motor diesel cat mai puternicsi foarte economic
  10. Va salut. Ieri primul meu drum cu dusterul 1.5 dci 4x4,110hp 2010 nou nachizitionat din jud Galati, Tecuci-cheile bicazului-Baia mare, 5,5%, viteza medie 71km/h.(super ok inainte am avut jimny benzina +gaz si mergeam cam cu 10% gaz cu cauciuc normal, si 12,5% bfg km2 MT, fara sa-i dau talpa..., )
  11. Va salut cu respect, ma numesc Alin Chindris, sunt din Baia Mare si de azi sunt posesor de duster ph1 , 1.5 dci 110cai 2010. Am avut inainte un jimny 1.3 . La asfalt dusterul este muuult peste jimny, ieri l-am adus acas din galati. Am fost impresionat de calitatile sale on road, astept sa vad ce poate offroad. Il voi folosi in special ca masina de zi cu zi dar si la vanatoare, unde urmeaza sa in patinez un pic... Sanatate multa de la MM.
×
×
  • Creează nouă...