Sari la conținut

dede23

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dede23

  1. Buna, sa fie cel din poza senzorul de presiune turbo(verde)? Sau este cel din spatele lui, la care se vad cele 4 fire(mai sus dreapta in poza)? Am cumparat un nou senzor de presiune, l-am instalat dar cand ajunge motorul la 3000 rot/min imi taie acceleratia, adica apas pedala degeaba. La cel din poza se tureaza motorul pana aproape de 4000 rot/min dar cand te bagi in depasire nu e putere suficienta...
  2. Revin cu update Am fost la mecanic cu senzorul supraalimentare turbo si la masurare cu multimetru arata 5V iar pe tester arata cresteri de presiune cand turez motorul de unde mi sa spus ca ar fi alt senzor de vina pentru problema mea(costa +1100 lei numai pe original se gaseste) Simptomele sunt, martor check engine aprins si nu trage cum ar trebui motorul(DF1089 Turbocharging pressure coherence, invalid signal). Intrebarea este, sa fie totusi senzorul de supraalimentare turbo sau senzorul 2 care vine doar pe original?
  3. Salut, cod motor este K9K-G6 (SD HSDJ9 in talon) softul V43.00(Vehicle Software Version) sau V66 AG (Diagnostic Application Version) Iar ca si program este vorba de Launch X.431 DF019 ABS Multiplexed Information Invalid, ce inseamna? Este la usa soferului..
  4. Salut, am un Duster 2016, 1.5 dci, 80 kw 4x4 care a avut mai multe suferinte dar au mai ramas cateva si anume: - masina nu trage cum ar trebui si am 2 coduri de eroare de la diagoza la care nu prea am idei: DF1089 - turbocharging pressure coherence, invalid signal DF964 - downstream oxygen sensor, abnormal voltage Poate cineva sa ofere ceva sfaturi/ajutor privind erorile... Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...