Sari la conținut

Alllecku

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Alllecku

  • Rang
    Nou venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Da, PH2. Sunt curios dacă la PH2, exista acel sirenaj pe care îl ale modelul nou, la versiunea 4x4?
  2. Ma refeream la un SH. Dar mersi de răspuns.
  3. Salut, vreau sa mi schimb skoda Octavia, din 2013. Și ma gândesc la. Un Duster Face-lift. Cam în ce bani trebuie sa ma încadrez pentru ceva bun?
  4. Nu m as complica cu OLX ul. Bugetul pentru mașină era de 18 mii de euro. Eu am găsit una in 17,500, adevărat este de fabricație 2019, dar nu vad asta ca fiind o problema. Iar de restul banilor vreau toate accesoriile posibile 😅🤣😂Dacă mai depășește puțin, vad eu cum o scot la capăt. Eu sunt tot din Iași, ce consum scoți prin oraș, acum ca a început sa fie mai aglomerat?
  5. Salut, și eu urmează sa iau un a Duster SL Orange, 1.3 Tce, 150, aceeași culoare ca a ta. Mi am făcut rezervare. Și as vrea sa pun niște accesorii, protecție aripi, bandouri pe uși, trepte lateral (praguri). Tu ce bani ai dat pe ele?
  6. Salut, Cum este masina după un an? Ai întâmpinat câteva din acele probleme cunoscute (chedere perforate, sirenă, cutia de viteze agata... Etc?).?. Motorul se comporta bine? Ai avut vreo situație neplăcută? Sa ju pornească dimineața sau mai știu eu? Ce ne poți spune după un an de folosință? Drumuri bune
×
×
  • Creează nouă...