Sari la conținut

gherundii

Members
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

6 Neutral

Despre gherundii

 • Rang
  Nou venit
 • Dată Naștere 02.06.1963

Informații profil

 • Interese:
  pescuit, gradinarit
 • Oraș:
  Chișinau
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 Blue dCi 115 4WD
 • An fabricație:
  2019
 1. Mda...., ati ridicat valuri grele bre, nu gluma!!!! Dupa cate eu cunosc, in R.M. este numai un singur dealer oficial, care are mai multe filiale/oficii prin orasele mai mari, este holdingul DAAC HERMES, un fel de monopol, si ca sa ai o Dacie noua trebuie sa bati pocloane la ei. Evident cu precomanda, cu configurarea care doresti. In dependenta de configurare se stabilesc si termenii de livrare, fiindca daca se doreste un Duster absolut full, apoi dureaza, cand se alege versiunea standart +culoare + pachetul electronic ca in cazul meu (17.600 euro) ai 10-30 zile de asteptat si te faci Dusterist ! Daca esti mai insistent, o poti procura in RO, o introduci la vama, platesti toate taxele, stai o gramada de timp in randuri, si cand doresti sa te folosești de garantie treb sa mergi de unde ai procurat-o, iar daca mai stai in service 2-3 zile, i-ai hotel, mai platesti cartea verde 40 euro +taxa pentru drumuri si esti baiat de nota zece. gata parese ca aici suntem off-topic. Legat de medianav, mi-au spus din start ca harta Moldovei nu e, chiar imi amintesc ca venise-ra si cu ceva propuneri de plata adugatoare, dar am zis ca pentru moment nu prezenta mare relevanta pentru mine. Tendinta era sa am 4x4 si un consum mai redus la petrol (Fordul meu de 12 ani păpa 10-11 l de benzina), iar eu anul acesta vreau sa trec cu traiul la vila, langa r. Nistru. La moment am la bord 4800 km, mai fac 1200 dupa care o sa merg la reprezentanta dupa consultare, unde voi dezbate si tema medianav!
 2. am dat in google translate si zice ca e caramida, nu am mai auzit asa expresie pe la noi, ori ca deobicei, eu sunt mai vechi...
 3. @foxbat , spre marele meu regret, nu prea am drum prin RO, per total am fost de 3-4 ori, posibil anul acesta voi merge cu prietenii in delta la pescuit, dar nu e batut in cue, ori poate cu ceva ocazii, e greu de spus acum... @Neek, nu am avut o comanda deosebita, decat culoarea, in rest pentru mine conta fiabilitatea, apoi mai tarziu mi-a aparut curiozitatea, zic totuna daca are un ”pumn” de intelegentie, nu ar fi rau sa ma deprind..., ce tine de restul se va clarifica fiul la zile libere!!!
 4. Prima as vrea sa va multumesc la toti pentru sustinere, iar unora chiar si pentru detalii!!! Alta treaba e ca m-am grabit sa afirm ca nav-ul e pustiu, fara harta,...., o fi din cauaza ca sunt varza in jucariile astea digitalizate, un coleg de serviciu s-a uitat si a zis ca este harta RO si Bulgara, nu am avut intentie rea sa duc in eroare pe cineva, si aici e cazul sa vin cu scuze, na, generatia mea n-a avut in scoala computere si plus eu am fost departe de studii tehnice!!! Dar totusi dupa pasii parcursi conform sfaturilor voastre, am identificat versiunea: 1.0.13.2, masina a esit din uzina la 10 octombrie anul trecut, la 30.10.2019 am primit-o la Chisinau, Si cand colegii aici pomeneau de ultima versie, cred ca nu e si cazul meu, ori poate si mai rau, cei de la reprezentanta au trisat..., ei dar pana ce asa e, avem ceia ce avem...!!!
 5. @neeek iata o poza, nu cred sa fie gol, pentru optiunile de "jucarii electronice" am mai achitat 1000 euro, ca aia de la reprezentanta atunci propuneau set de harti contra plata, dar pentru mine la moment nu era relevant, vineri imi vine baiatul acasa, e bine priceput in sfera IT, si sper sa rezolv , voi veni noutati.
 6. Eu am cumparat Dusterul nou in toamna 2019, sunt departe de limbajul vostru, cifrele nu-mi spun nimic, cum aflu ce medianav am, o fi scrisa versiunea in manual? fiindca stau peste Prut, reprezentantul a spus ca in R.Moldova Dusterul vine fara harta RO , acolo nu-i nimic, dar am vrut sa aflu daca e posibil de pe telefonul mobil (Nokia 7 plus), sa conectez la medianav ca sa pot naviga cu aplicatia din telefon, spre exemplu MapsMe?
 7. Salut, de unde ai cumparat aparatori pentru aripi si la ce pret? multumesc anticipat!!!
×
×
 • Creează nouă...