Sari la conținut

Mark

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mark

  1. Eu,am asteptat 1 luna si 3 saptamani pentru un prestige 1.5 dci blue 4wd (avans -5 septembrie 2018 , livrare 26 octombrie ).
  2. Blue dci 4x4 prestige cu vopsea beige dune.Am montat aparatori noroi,protectie aripi si portiere.
  3. Am platit acont pe 5 sept , joi pe 25 octombrie am achitat diferenta si pe 26 am primit masina .Diferenta am platito cand mi-au spus ca masina e pe transport spre dealer.
  4. A sosit si al meu la dealer.Acum se accesorizeaza cu protecții aripi si portiere,aparatori noroi.Pe seară îl scot la plimbare ?
  5. Si eu aștept livrarea la mașină cu motorizarea asta. Mă cam pune pe gânduri...
  6. Luni dimineață am fost anuntat de consilierul vanzari ca masina a iesit din fabricatie si urmeaza a fi transportată la dealer pentru livrare.Dupa cateva ore sunt informat ca Dacia a blocat transportul catre dealer la toate mașinile (la blue dci 115 4wd mă refer).E frustrant să știm ca mașinile se află de o săptămână ieșite din fabricație și cei de la Dacia nu dau nici o informație de ce sunt blocate cåt mai durează și când le vom primi.
  7. In mod normal ar trebui sa primim masinile cam in acelasi interval de timp,avem acelasi dealer si comenzile date cam in aceasi perioada(5 respectiv 12 septembrie ). Si eu am fost informat ca a iesit din fabricatie si se afla la "controlul calitatii",ceva de genu asta. Dar nu cred ca vor sosi la dealer mai devreme de sfarsitul lunii.Sa vedem...
  8. Optional doar vopsea metalizata (beige dune).O sa-i pun accesorii: protectii laterale pt portiere si extensii pt aripi.
  9. Cand am platit acontul mi s-a spus ca pana pe 28 sept voi primi seria sasiu. Am primit seria sasiu. Termen livrare 6 noiembrie dealer DedemanAutomobile
  10. Am dat comanda pe 5 sept. la un Prestige Blue dci 115 4WD. Pe caracteristici tehnice am observat urmatoarele modificari: cuplu maxim de 260 Nm/2000 rot/min fata de 260 Nm/1750 rot/min si puterea 115cp/3750 rot/min fata de 109cp/4000rot/min.
×
×
  • Creează nouă...