Sari la conținut

sim

Members
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre sim

 • Rang
  Nou venit

Informații profil

 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x4 114cp
 • An fabricație:
  2016

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Am pus bateria la încărcat, nu știu dacă e bateria originală sau a fost înlocuită. Tavita e mai lungă. Care a maximul la ??Ah și ???A pentru acest timp de motor?
 2. Pentru start stop, bateriile de tip AGM sau EFB. Normale ma refeream la alea care vin pe mașini fără funcția start stop, [capsulate cu gel sau necapsulate, pe care le completai cu lichid special]. Decât sa cumpăr bateri de tip AGM sau EFB la 4 ani, mai bine cumpăr 2 normale în timpul asta, în rate și ieftin 😁.
 3. Am un duster facelift 4x4 pe benzina, motor 1.6 16v din 2016 care este și pe Nissan de 114cp { nu cel de 105cp de pe Renault }. I-am pus GPL, anulând start stop { am scos mufa de la capotă și am pus o sârmă, să păcălească sistemul că e în service cu capota deschisă, să nu mai oprească motorul la toate semafoarele și să pornească de fiecare dată pe benzină, apoi să treacă pe GPL}. Pot pune o baterie normala dacă nu folosesc sistemul start stop?
 4. Martor de avertizare "Multifuncțional" + martor de presiune roți In timp ce mergeam pe drumurile din România mi-a apărut martorul presiune roți portocaliu. Cauze probabile - scăpări de aer din cauza drumurilor, schimbarea temperaturi de la plus spre minus sau cui. Am tras la o benzinărie și am găsit roata spate un pic mai dezumflată, remediat, am resetat eroarea și a dispărut. După o oră am găsit roata dezumflată jumate (cui), am pornit spre prima benzinărie sau vulcanizare cu martorul presiune roți portocaliu, la nici un km s-a aprins și martorul de avertizare "Multifuncțional" roșu. Oprit motorul, am repornit și martorul "Multifuncțional" roșu a dispărut, rămânând doar martorul senzor presiune roți portocaliu, la nici un km a reapărut martorul "Multifuncțional" roșu. Am ajuns la prima benzinărie, am găsit o atmosfera in roată, după umflarea roți mi-au dispărut toți martori aprinși până la prima vulcanizare.
 5. Salutare, am și eu un Duster și nu am găsit nicăieri câți litri de ulei intra in motor la revizie?
 6. Duster ph2 1.6 16v 114cp 84kw 4x4, motor H4M-D7 - 2016. Ce marca de Instalație GPL îmi recomandați și unde sa o instalez (București)?
×
×
 • Creează nouă...