Sari la conținut

CorneliuD

Members
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre CorneliuD

 • Rang
  Nou venit
 1. CorneliuD

  Prezentare

  Ambele masini de care vorbesc (cel rusesc si Dacia) au fost inmatriculate in Kazahstan. Rusia si Kazahstan fiind in "piata comuna" (Eurasia Economic Union) inmatricularea celui rusesc nu a prezentat nici o problema. Cel rusesc a fost cumparat din Kazahstan si a ramas acolo.
 2. CorneliuD

  Prezentare

  Dusterul din Rusia e mai “nervos”. La apasarea accelaratiei raspunde imediat spre desosebire de Dacia care raspunde progresiv. Consumul este insa in favoarea Daciei, care la 100 km/ora are turatia sub 3000 si un consum mediu 7 l/100 in afara si max 10 in urban neaglomerat de iar la cel rusesc la 100 km/ora are turatia peste 3000 si consum 8-9 in exterior si 12-14 in urban neaglomerat. Un amic si-a luat Duster rusesc 2000 cc, 4x4 si consumul era net superior celui Dacia (imi spunea de 16-18 in urban). Explicabil avand in vedere pretul carburantului in Rusia si Romania. Cred ca optimizarea electronica s-a facut in Romania pentru eficienta (consum redus) in schimb in Rusia pentru putere. In final, ambele erau in regula, am trecut iernile sud-siberiene fara probleme.
 3. CorneliuD

  Prezentare

  Ma numesc Corneliu. Dusterul meu este 1,6cc, benzina, 4x2, Laureate, Bleu Navy, 45.000 km, an fabricatie: 2012. A facut drumuri din absolut toate categoriile (asfalt, pietris, pamant, noroi, zapada, gheata) in Romania, Ucraina, Rusia si Kazahstan. Trecut patru ieri cu temperaturi si de -45grd C. Functioneaza perfect. Din 2014 am condus separat cca. 10 mii km pe un Duster facut in Rusia (1,6cc, 4x2, benzina).
×