Sari la conținut

Prafuila

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Prafuila

  1. Prafuila

    Dusty

    La mine se aude un " dang", ca si cand ai da cu un ciocan in cardan.Cand bag in viteza 1 sau 2. Am observat ca se aude mai ales vara cand e cald afara. Acum e insesizabil zgomotul. Duster Ph1 2010.
  2. Am inlocuit motorasul din el cu un electromotor de motocicleta (Yamaha Supertenere 750) pe care l-am avut din dezmembrarea unui motor. S-a potrivit perfect, axul avand acelasi numar de dinti si pas ca si motorasul original. Acum are forta mult mai mare si a crescut si viteza de troliere. Am inlocuit si cablurile de alimentare cu unele mai groase . Releul e inlocuit cu un releu de pornire tot de Yamaha. I-am facut si un suport cu care sa-l pot atasa la inelul de tractare fata-spate.
  3. Salutare lume. Sunt din Cluj si de un an sunt posesor de Duster 1.6 16 V 4x4 , an fabricatie 2010. Km la bord acum 108000. La putin timp dupa achizitie a primit : -4 anvelope Continental Cross Contact -un set de lanturi antiderapante -instalatie Gpl Landi Renzo -arcuri H&R -carlig remorcare -player audio Jvc cu bluetooth -troliu portabil, modificat ulterior pt putere mai mare (in starea originala e foarte slab) -bari transversale Recent a mai primit 4 anvelope Nokian Wrd 4 cu 4 jante de tabla. Prima poza e din ziu
×
×
  • Creează nouă...