Sari la conținut

Postări Recomandate

Bun. Pe mine, din ce vorbiti voi mai sus, m-ar interesa acest scut, plus carligul de remorcare, bandourile pentru portiere si un covoras in portbagaj.  Nu sunt lamurit cu husele pentru scaune, daca sunt bune sau nu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak pinned this topic
  • Răspunsuri 70
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta e si ideea, pentru noi sunt doar niste bani aruncati, tendoanele alea fiind situate mai sus fata de alte elemente de sub masina. Nu stiu la voi cei cu amortizoare Mudster cum e, dar la restul, da

Acum inteleg si eu de ce trebuie scut fata jos, nu e nimic intre radiatoare si plasticul de la bara

Buna ziua, am ramas dator sa pun foto cu scut la filtrul deoxid de azot (NOx trap).Am fost plecat in CO in muntii retezat.

Posted Images

• 3 months later...

Salut!

Stie cineva unde pot gasi sa cumpar suruburi pentru scutul de la motor, mentionez ca am Duster 2017 1.6?

Am vazut ca se desfac cu cheie de 10, desi in tabelul de marimi gasit pe un site la cheia de 10 arata M6, iar pe surub arata M8, si au 30 cm lungime, au o saiba care nu e detasabila si un var un pic conic.

WhatsApp Image 2021-05-11 at 12.13.59.jpeg

WhatsApp Image 2021-05-11 at 12.13.59 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-05-11 at 12.13.59 (2).jpeg

Link spre post
  • 1 month later...

Am cumparat din dedeman si saibe, se potrivesc perfect, si sunt de 10(adica cu cheie de 10).Treaba e ca cele doua din fata, care vin sub scutul de protectie li s-au strica filetul, o sa vad la anul cand voi schimba din nou uleiul, daca si celor noi puse li s-a stricat filetul. am potrivit scutul cat am putut de bine.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...