Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare,

am dotat si eu Duster-ul cu "dispozitiv remorcare atelaj" (termenul folosit de reprezentanta Dacia) pentru a putea sta mai linistit la volan si a tracta atelajul de 3-4 ori pe an.

Soferii de RATB si taximetristii (ei intodeauna se grabesc ) sunt mult mai atenti si nu se mai urca pe tine.

Chiar daca este o investitie semnificativa isi dovedeste utilitatea in timp .

Partea cu "amplifica avariile la auto in caz de lovitura puternica" este trecuta in planul doi daca ai casco.

Sa auzim de bine!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 269
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pam..pam.. Mi-am pus carlig fara a necesita decuparea barii. Producator AUTO-HAK. Nu s-a gaurit absolut nimic, gaurile sunt gata facute din fabrica. Un mic amanunt la achizitionarea carligului, spe

Da, pe 7 sau 13 pini

Trebuie decupat din scutul rezervorului de adblue, rezervor care trebuie golit și demontat (conform indicațiilor oficiale) . Modulul cu pricina scoate forța* din circuitele originale și în acelaș

Posted Images

Salut, a incercat cineva carligele de aici? cum se comporta, pretul pare ok dar nu vreau sa raman cu caruta in drum :)

http://www.bullbar-p...ia/dacia-duster

Am montat eu unul pe Duster: nu se decupeaza bara, este si rezistent (am tractat fara nici cea mai mica problema o rulota mare in Delta) si, pe de-asupra arata foarte bine. Este si omologat RAR asa ca nu-i nicio problema cu legea.

Link spre post
  • 7 months later...

Stie cineva vreun tutorial monaj cirlig remorcare duster 4x4. M-am pricopsit cu unul, nu e original, are toate acesoriile de montaj, iar in instructiunile de montaj arata doar la 4x2. In instructiunile de montaj scrie 4x4 si 4x2, vinzatorul m-a asigurat ca merge si la 4x4 dar nu merge la facelit (ia returnat cineva dupa ce nu a potut sa-l monteze). Acum ma chinui sa inteleg cum se prinde de lojeroane ca ma inurca toba de esapament si oala pentru roata de rezerva(adica gpl). Mai exista pe forum instructiuni montaj in care arata demontarea capitonajelor din portbagaj. O fi pentru instalatia electrica. O poza cu prinderea pe lonjeroane daca are cineva ar fi buna

Link spre post

@marinel76:

Chiar în primul tutorial pdf (@squirrel - aici) montaj cârlig remorcare de la figura 10 la 19 sunt prezentate operațiunile de montare a cârligului pe lonjeroane.

Acel tutorial este și pentru 4x4.

Afirm acest lucru deoarece eu am montat pe mașină un asemenea cârlig și băieții din service au procedat ca în acel tutorial.

Dacă ai cârlig de origine așa se procedează.

Mașina are prevăzute acele găuri numai că sunt acoperite cu un burete pe interior și pe exterior cu antifon.

Link spre post

Mai studiez mîine sub maşină poate " mă prind". Am văzut gauri cu doape în lonjeroane dar erau în partea de jos nu lateral

Trimis de pe HTC folosind tapatalk

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...