Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

• 2 weeks later...

Am auzit ca la ITP nu-ți face revizia dacă ai anvelope mai vechi de patru ani, așa să fie?

Eu am căutat un articol de lege sau ceva asemănător pe ”net” care să mă lămurească în această privință, dar nu am găsit.

Doresc să mă lămurească cineva în această privință, privind vechimea legală a anvelopelor, dar nu așa după ureche sau cum ar fi normal, ci cu un act normativ sau ceva oficial.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este prima data cand aud de chestia asta...

Stiu doar ca acum iti da o hartoaga pe care e trecut si nr de km de la bordul masinii si trebuie sa o ai si pe aia dupa tine impreuna cu restul actelor.

Peste ~1luna o sa fac ITPul, vad atunci ce si cum,.

Link spre post

Eu încă nu am făcut ITP-ul, dar am auzit aceste lucruri de la un prieten,

așa că am făcut această întrebare să văd ”pe teren” care-i problema.

Mulțumesc de răspunsuri.

Zilele urătoare am să sun la un ITP să văd ce-mi răspund și ce articol de lege sau de regulament îmi prezintă.

Link spre post
  • 1 month later...
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...