Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• 1 year later...
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

• 1 year later...

salutare.

ce mai recomandati (all season)  va rog?

din ce am mai citit s-au mai schimabt din "clasamente".

jantele stoc, 17.

Va multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica aveau 2-3 luni de folosinta pe vara. Urmatorul an .... m-am dat cu ele ca la patinoar cand a scazut temperatura sub 10 grade Celsius.si mi-am luat instant cauciucuri de iarna.
Daca ar fi sa fac un clasament la all season, din ce am avut, ar fi: continental, good year, barum si asta doar pt.ca cele continental nu s-au taiat in borduri sau alte chestii taioase prin care am dat. Good year si barum sunt moi, silentioase, cu aderenta peste continentale dar se taie mai usor.
Am scris doar din ce am patit eu, nu e adevarul absolut :) .

• Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
  • 2 months later...

Am incercat un nou model de cauciucuri de iarna (nou model pt. mine):
https://www.nexxon.ro/produs/86740/anvelope/anvelope-autoturisme-autoutilitare/iarna/215-65r16-petlas-explero-ice-w681-t-102/

image.thumb.png.0b4433b33b72432cd2db560eb29b21a9.png

Sper sa nu ma dezamageasca. Deocamdata (10km :D ) se simt ok, parca am "pernite" ca pisicile in comparatie cu cele all-season. Sunt mai zgomotoase la viteza de 40-60km/h. La viteze mai mari nu am ajuns inca sa le testez.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...