Sari la conținut

Furtun radiator de negasit

Postări Recomandate

Păi e simplu, completezi profilul ca atunci când ceri ajutorul, ăla care îți răspunde să știe ce să-ți răspundă.

Dacă nu completezi profilul cel care îți răspunde folosește materialul clientului (în cazul de față zero informații) pentru a da un răspuns la problema expusă.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai toate sunt "simple" :D, dar in cazul de fata daca cautai gaseai informatii despre masina colegului, inclusiv problema cu sistemul de racire, vezi si link-ul pe care l-am pus la topicul acela, NU sunt "zero informatii", acestea sunt ZERO in cazul profilului tau (plus "exemplul de moderator":)) si mult mai grav si trist este cand ii "urechezi" pe ceilalti colegi de forum ca NU isi completeaza profilul :(

Link spre post

Dacă problema e deschisă cu lux de amănunte și detalii nu trebuie scormonit tot forumul pentru alte informații necesare în formularea unui răspuns - de aici necesitatea completării profilului, apoi trebuia să-și facă topic la mașina personală.

Înainte de a-mi scrie mie ceva despre profil, în stilul tău foileton, mai bine ai face ce scrie aici:

1. Dupa inregistrarea pe forum, primul topic ar trebui deschis in sectiunea Dusterul Meu. Prin acest prim topic te prezinti si ne prezinti Dusterul tau, atat, altceva nu se va mai scrie sau dezbate.

nu de alta dar @Gil26 din 21 septembrie 2019 până acum nu ai niciun topic inițiat/descris, doar posturi foileton.

Link spre post

@t0rquemada , apropo de ceea ce ai citat am vazut ca ai citit postul meu din acest topic, ai trecut la Regulament de functionare si utilizare forumduster.ro - IMPORTANT, CITESTE! (Regulamentul acela care trebuia sa il “visezi” ca moderator), ai vazut profilul tau, inapoi la topic, apoi la Ghid ForumDuster.ro, etc. … incercand sa tot “gasesti” ceva-ceva, dar tot la “foileton” ai ramas. :(

Revenind la furtunul colegului, mie mi-au trebuit doar doua click-uri :yes: sa vad ce masina are, nu a trebuit “scormonit tot forumul pentru alte informații necesare în formularea unui răspuns”. Iar tangential la asta citez ceea ce a scris (cu bold) nu cu mult timp in urma chiar @dust3radmin :

Citat

Incercam pe cat posibil sa rezolvam cu vorba buna. "Pedepsele" si actiunile din partea moderatorilor ar trebui sa fie lasate ca o ultima "solutie". ATENTIE: Interesul nostru este sa crestem aceasta comunitate, nu sa ii respingem pe cei care sunt nou veniti doar pentru ca nu se aliniaza la regulament. Unii poate nu au folosit in viata lor un calculator, poate nici nu inteleg anumiti termeni din regulament: haideti sa ii ajutam.

Editat de Gil26
Link spre post

Dacă tot ti-au trebuit 2 click-uri poate îi dai lista cu  producatori pe piese auto (in general) OE care produc acelasi produs dar AM si dupa 10 ani de la data iesirii din fabricatie a masinii  să-și găsească și colegul piesa dorită.

Link spre post

Cred ca am scris destul de clar referitor la "generalizarea" ta ca piesele (toate) sunt disponibile 10 ani de la data iesirii din fabricatie:

Acum 1 oră, Gil26 a spus:

M-am referit strict la ceea ce am citat din postul tau si mai ales ce am subliniat, pentru ca ai generalizat complet aiurea incercand sa demonstrezi ca stii cand de fapt habar NU ai.

Deci cum ramane cu "După formă pare ceva adaptare pentru GPL" pentru furtunul colegului si mai ales cu completarea profilului ???

asa ca te las pe tine :D sa ii gasesti furtunul acela care dupa forma pare ceva adaptare pentru GPL . :yes:

Editat de Gil26
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...