Sari la conținut

Furtun radiator de negasit

Postări Recomandate

Salutare! Imi trebuie urmatorul reper: 924004489R (furtun radiator cu cot Y). Din cate am gasit...s-a pus doar pe Duster in 2011...si nu il gasesc nicaieri. S-a mai confruntat cineva cu problema aceasta? Am gasit cateva piese asemanatoare pe net...dar nu au T-ul acela de pe furtunul din dreapta care iese din Y (prima poza).

IMG-20241127-WA0005.jpg

IMG-20241127-WA0004.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

După cod, furtunul e între aerotermă(calorifer) și motor.

După formă pare ceva adaptare pentru GPL.

Fără alte detalii , ca de exemplu profil completat corect (motorizare /an) orice altceva e pe bază de glob de cristal.

Link spre post

@adyp3 , vezi atasat furtunul intrare radiator cu codul OE 924004489R pentru un Duster H79 1.5 dCi 110CP 4x4 2011 ex cod motor K9K898 cutie TL8.

@t0rquemada  cu ceva timp in urma colegul a scris destul de clar in acest topic:

https://forumduster.ro/topic/5982-problema-racire-duster-1-ph1-15-4x4/?tab=comments#comment-88782

ca este vorba despre “… un Duster 1 1.5 4x4, din 2011…” (plus ca a descris si problema cu sistemul de racire) dar se pare ca iti este lene sa cauti (asa cum ii “certi” pe altii). Si apropo “de exemplu profil completat corect (motorizare /an” din cate vad nici tu NU ai nimic completat corect (motorizare/an) la profil, doar “Informații profil: Oraș: București” insa in NEnumarate randuri ai “tras de urechi” alti colegi de forum ca nu au completat profilul. :(

FurtunIntrareRadiator.png

Editat de Gil26
gresela de "tastatura", am corectat-o
Link spre post

Referitor la "Situația e simplă : piese disponibile 10 ani de la data iesirii din fabricație, 2013 + 10ani = 2023. ..." sunt producatori pe piese auto (in general) OE care produc acelasi produs dar AM si dupa 10 ani de la data iesirii din fabricatie a masinii. Despre furtunul acesta poate sa fie alta "discutie", inclusiv cum "ramane" cu:

Acum 2 ore, t0rquemada a spus:

După formă pare ceva adaptare pentru GPL.

Link spre post

Păi dacă știi sunt producatori pe piese auto (in general) OE care produc acelasi produs dar AM si dupa 10 ani de la data iesirii din fabricatie a masinii  de ce nu îi enumeri aici, să-și găsească și colegul piesa dorită.

Link spre post

M-am referit strict la ceea ce am citat din postul tau si mai ales ce am subliniat, pentru ca ai generalizat complet aiurea incercand sa demonstrezi ca stii cand de fapt habar NU ai.

Deci cum ramane cu "După formă pare ceva adaptare pentru GPL" pentru furtunul colegului si mai ales cu completarea profilului ???

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...