Sari la conținut

ESC - dezactivare functie ESC

Postări Recomandate

Se poate dezactiva complet din laptop ESC,

nu recomand la voi ăştia tineri, doar la cine a făcut şcoala de şoferi pe Dacia 1300 şi ştie să ia virajele cu frâna de mâna.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intrebarea (discutia) NU era cum "Se poate dezactiva complet din laptop ESC" ci:

Acum 15 ore, Richard11 a spus:

Cum ați rezolvat cu butonul de ESC aceiași problema am și eu la un Duster 2 (nu-l pot dezactiva)

si NU dezactivarea permanenta ci doar temporara din buton, deci "comparatia" cu Dacia 1300 si mai ales "divagatia" cu "nu recomand la voi ăştia tineri" sunt complet aiurea (pe langa faptul ca doar se "presupune" varsta unor colegi de forum) :(

Link spre post
La 15.09.2024 la 12:03, ULPIUS a spus:

Multumesc pentru raspuns !   Tocmai asta e si problema. Am selectat pe modul 4x4 confirmat pe bord dar nici asa nu apare vre-o activitate la apasarea butonuluI ESC. Nici pe Tdb ( martor ) nici butonul nu apare ca activ ( lumina interioara )....Nu se intampla nimic.

Bună ziua.Oare cum ați rezolvat problema cu butonul de ESC exact aceeași problema am și eu.Multumesc

Link spre post

S-a răspuns deja, citeşte tot topicul, rezolvarea în reprezentanţă

sau dacă nu, vorbeşte cu colegii ( avem colegi buni ! ) de forum  te rezolvă ei,.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...