Sari la conținut

Primul meu DUSTER 1.6 4X4 2011

Postări Recomandate

Salut!

Din luna mai 2024 sunt posesorul unui Duster 1.6 4x4 2011, adus din Belgia, 69750 km (inainte am avut un Golf 5). Pana in prezent am parcurs cu el 9500 de km si nu am avut nicio problema cu el.

Saptamana trecuta i-am facut schimbul de ulei si filtre si mi-a spus mecanicul ca trebuie sa schimb placutele si discurile pe fata, plus toba mijlocie.

Ce imi place la Duster, este stabilitatea pe care o are, faptul ca este o masina mai inalta iti da un vibe mai bun la condus, optiunea 4x4 pe care nu am utilizat-o pana acum.

Ce nu imi place la Dusterul meu, comparativ cu Golful 5, sunt urmatoarele: cutia de viteze pentru ca trebuie sa schimb foarte repede, comsumul mai mare extraurban, o singura data mi-a aratat computerul de bord 8,9, in rest 9,3 - 9,5 ca si consumul in oras, mai galagios la viteze peste 100 km/h, radioul cu care a venit, chestiuni care tine si de obisnuinta.

Rugaminte pentru ceilalti posesori de Duster: m-ar interesa cartea masinii, a mea este in franceza, o recomandare de firma de placute de frana si discuri si ce cauciucuri de iarna recomandati pentru ca trebuie sa le achizitionez pana vine frigul.

Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Discuri de frana : OEM de origine 

Placute : Bosch - sunt mai moi si discul de frana se simte mai bine cu ele.

Anvelope de iarna eu am folosit si am fost multumit de Barum Polaris 5 SUV.
Alti colegi de forum laudau la un moment dat Nokian.

Eu voi incerca pt. iarna aceasta Petlas EXPLERO ICE W681.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...