Sari la conținut

Duster 2023 cod motor h5h e494 si H5H-E4 in cartea mașinii

Postări Recomandate

salutare, un prieten mi-a băgat vin-ul mașinii într-un program online de verificare si a ieșit ca in cartea mașinii am cod H5H E4 si codul dat de program este H5H e494. totul bine si frumos, pana când am înțeles ca asta e cod motor de 130 cai si nu de 150 de cai cum scrie in carte si pe talon

are cineva vre-o idee cum pot verifica astfel de informații?

Editat de flmoise
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • flmoise changed the title to Duster 2023 cod motor h5h e494 si H5H-E4 in cartea mașinii

Înainte să deschidem un topic, aruncăm un ochi aici

apoi vom înțelege că ce dă RARul în CIV nu are legătură cu nomenclatura Dacia/Renault, nomenclatură care contează la găsirea pieselor  de schimb.

P.S. H5H E494 nu există.

Link spre post

Și totuși…sa înțeleg din postul cu "ce motor am" ca este cod motor de 150 hp? este important pentru ca mașina rezervata de mine si pentru care plătesc este modelul extreme 2023 cu 110 kw, așa scrie pe cartea mașinii. (am avut ceva aventuri cu aceasta mașina de când am cumpărat-o...cum ar fi ca in prima zi după ce am cumpărat-o am găsit o conducta de la pompa de înalte slăbită si benzina pe motor...si tot așa)

IMG_3178.jpeg

Editat de flmoise
Link spre post

Doar CIV are valoare ca document oficial. Codul motor dat de Renault H5H494 e pentru a găsi piese corect.

În altă ordine de idei 150CP venea cu 4x4, iar pentru orice problemă ai garanție.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...