Sari la conținut

Filtru ulei duster 2019 bluedci 115

Postări Recomandate

Buna as vrea sa stiu daca la daci duster model 2019 1.5 bluedci 115 4x4 se poate schimba filtrul de ulei fara a se demonta bara de torsiune ???

Mentionez ca as dori sa fac revizia acasa si nu dispun de elevator

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu doar cu demontarea la un capat al barei stabilizatoare fata am reusit + bieleta antiruliu din aceeasi parte scoasa la un capat din amortizor.

Daca gaseste cineva alta varianta fara a forta vreo componenta de cauciuc si/sau capacul filtrului de ulei sunt curios cum ar face.

Link spre post

Probabil aţi văzut şi voi clip-ul ăsta, eu până nu bag personal mâna acolo nu prea am înţeles dacă este sau nu loc

mai căutăm youtube trebuie să mai fie, ăsta e doar primul care l-am găsit

Link spre post

Eu nu am reusit sa mai scot cheia de capac de filtru dupa desurubare daca nu am dat bara stabilizatoare la o parte.
Daca ati vazut si schimbarea filtrului de motorina in clip-ul de mai sus, la mine e capsulat, deci schimbare doar element filtrant nu e valabila la 2023.

Link spre post

Da, ştim şi cu filtrul motorină nituit, Renault a descoperit nitul ca metodă de asamblare.

Nituieşte tot, de la siguranţe la filtre.

La Sandero euro 6 / 2018 filtru motorină demontabil, la Duster euro 6 / 2023 filtru nituit

Cumpărat autopieseonline24.ro săptămâna trecută filtru demontabil Duster cod 9F0780

ridex.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...