Sari la conținut

Martor Zig-Zag in bord la Duster 1.5 DCI 4x2 2014

Postări Recomandate

Astazi s-a intamplat sa mi se aprinda 2 martori (am lasat atasament), impreuna cu un *beep*, cam la 20 de minute dupa ce am plecat la drum, cand am pus contactul totul a fost ok, masina a functionat perfect normal dupa ce s-au aprins martorii iar cam dupa 25-30 de minute, au disparut. Daca a mai patit cineva la fel si stie care este cauza si daca este motiv de ingrijorare, multumesc anticipat pt raspunsuri.

Capture.PNG

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pana tranzitorie apărută rămâne înregistrată chiar dacă a dispărut,

dacă vrei să vezi exact ce s-a întâmplat citeşti cu diagnoza CLiP defecţiunile memorate altfel nu ştiu cine se poate hazarda să dea un verdict, altfel păreri/ipoteze/teorii şi presupuneri toţi putem avea.

Link spre post

@L3ftFi3ld  cei doi martori se pot aprinde din mai multe potentiale cauze, functie de acestea putand sa fie sau nu si “motiv de ingrijorare”, vezi doar ca exemplu si manualul de utilizare, desigur ca pentru aceasta este recomandat sa se faca o diagnosticare conforma cu un tester dedicat Dacia \Renault ex CLiP sau macar derivate ale acestuia pentru citire erori inregistrate eventual (depinde si de “posibilitati”) chiar multimarca dar bune (ex Autel, Launch, etc.), functie de rezultate se pot face (sau nu) verificarile necesare \aferente.

Referitor la “Daca a mai patit cineva la fel …” daca cauti si pe acest forum sunt multe informatii si experiente legate de cei doi martori aprinsi (si pentru Duster H79 ph2) in diferite topicuri inclusiv in unul dedicat codurilor de eroare, doar ca exemplu aici: https://forumduster.ro/topic/5712-cod-eroare/page/30/

sau aici: https://forumduster.ro/topic/5712-cod-eroare/page/26/

etc. …

ManualUtilizare1.png

ManualUtilizare2.png

Editat de Gil26
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...