Sari la conținut

Postări Recomandate

Pai nu , ca in articolul promotor e vorba doar de eventuale dotari de la viitorul duster care erau incercate pe un duster actual ... cred ca prin feb o sa apara ceva camuflaje cu noua caroserie ...cred

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

' Duster are un fel de vigoare comerciala, nu trebuie sa-l impingem in piata, ci pur si simplu este cerut datorita robustetii si fiabilitatii sale. Nu va voi dezvalui cand vom reinnoi modelul, insa SUV-ul are inca un design extrem de modern si va fi innoit cand piata o va cere”.

A spus reprezentantul Renault. Asa ca deocamdata sa nu va infierbintati.

Link spre post

Eu zic sa nu ne asteptam la cine stie ce schimbari, cati ani au trecut pana ca Loganul sa se schimbe sau Sandero.. Vor fi mici schimbari, ca un ornament la farurule de ceata, in interior un cruise control, un buton cu functia eco, eventual medianav-ul si cam atat...parerea mea.... :ahappy:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...