Sari la conținut

Probleme faruri?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu sincer nu prea am condens în lămpi mai de loc, și țin mașina afară, ploaie, alea,alea, nu am garaj, circul zi de zi, dar tot timpul cu faza scurtă aprinsă, chiar și prin oraș, poate din această cau

Sunt două variante: o primă variantă de reducere a umezelii este introducerea, prin gaura unui soclu, a unui plic de silica-gel(din ambalajele cu componente electronice) sau altă substanţă hidrofilă,

Hmmm, imi amintesc de daciile cu apa de doua degete in faruri. Aia problema...

Subscriu si eu. La mine apare condens si la faruri si la triple (aici e vizibil mai ales la locasurile din mijloc: stanga pentru becul de ceata, dreapta pentru cel de mers inapoi).

Si n-am umblat deloc la masina, cu atat mai putin la triple sau faruri. Fenomenul a inceput sa apara o data cu prima spalare iar cat a fost zapada/viscol, am avut condens permanent.

Pe mine nu ma deranjeaza in utilizarea masinii insa parca vad ca peste 2-3 ani tre sa schimb farurile ca s-au matuit. Asta in cazul in care nu face pana atunci vreun scurtcircuit si dau in alte belele.

Peste o saptamana am programare la service-ul dealer-ului sa-mi montez detectorul de radar si spal masina inainte sa le arat frumusetea de condens peste tot. Sa vad ce zic.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Peste o saptamana am programare la service-ul dealer-ului sa-mi montez detectorul de radar si spal masina inainte sa le arat frumusetea de condens peste tot. Sa vad ce zic.

Cum adica sa-ti montezi la service detectorul de radar? Ce fel de detector iti pui?

Link spre post

E din ala care se pune in bara. Are antena receptoare care se fixeaza undeva in bara si avertizorul in habitaclu.

La Duster e putin mai complicat de pus pentru ca bara e mai ciudata. Plus ca nici in interior nu prea e spatiu de pus pus avertizorul.

Cred ca vor trebui date niste gauri in bord ca sa trag firele.

Din motivele expuse mai sus am ales sa montez detectorul la dealer, chit ca o sa ma coste mai mult, macar n-o sa am probleme daca ma duc cu ceva de reparat in garantie.

PS E Beltronics da nu mai stiu modelul ca e vechi (il am de 10 ani, l-am transferat pe 4 masini) si, dupa estimarile mele m-a scutit lejer de amenzi in valoare de vreo 10.000 ron (o suta de milioane vechi). Nu stiu cat de performant mai este insa il pastrez din doua motive: superstitie si faptul ca simplul avertizor sonor ma mai aduce cu picioarele pe pamant cand am talpa prea grea :)

Link spre post

Am inteles. Nici nu stiam ca exista asa ceva :) Eu am din ala care se pune pe parbriz cu alimentare de la bricheta. Mi se pare mai ok, avand in vedere ca sunt tari unde este ilegal detectorul (in unele n-ai voie nici macar sa-l ai la tine in masina).

Scuze de offtopic.

Link spre post

Stiu ca in topicul asta se dezbate strict problema aburirii farurilor. Intrucat nedumerirea mea este legata tot de faruri si n-am gasit alt topic, intreb aici:

E normal ca atunci cand ai faza scurta aprinsa si semnalizarea pe stanga in functiune, daca mai apesi putin pe maneta de semnalizare, sa se stinga faza scurta?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...