Sari la conținut

Poze noi exterior Duster

Postări Recomandate

Capacul de la busonul de alimentare mi s-a parut cam mare... dar ori fi avut ei ceva in vedere cand l-au proiectat asa.

Sau poate nu (au avut in vedere) si inainte de lansare au bagat aparatul de sudura si a iesit o "gaura neagra" :mrgreen:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
Capacul de la busonul de alimentare mi s-a parut cam mare... dar ori fi avut ei ceva in vedere cand l-au proiectat asa.

Sau poate nu (au avut in vedere) si inainte de lansare au bagat aparatul de sudura si a iesit o "gaura neagra" :D

Gaura neagra :lol:

Revin si eu cat de curand cu poze noi din exterior ;)

Link spre post
  • 5 weeks later...

Salut tuturor!

Singurul lucru care nu mi-a placut este faptul ca, capacul de la rezervor nu are niciun sistem de inchidere. Asa el poate fi dechis de oricine lucru care mi se pare cam aiurea. Poti sa mergi cu el deschis daca nu esti atent si se poate intampla din nefericire sa fie rupt de o alta masina care trece pe langa tine.

Link spre post

Eu l-am studiat mai bine la reprezentanta si am observat capacul este prevazut cu un sistem de inchidere care din pacate nu exista in locasul busonului .Reduceri de costuri se pare desi initial vroiau sa il faca cu inchidere din interior cumva. Se observa si in poza de mai sus ca are un orificiu unde ar fi trebuit sa intre ceva sa-l blocheze

Link spre post

@Squirrel

Da, sau pana la urma si o persoana rauvoitoare.

@virgiliu

Ieri am fost la reprezentata Dacia (impreuna cu un prieten,sa vada si el Dusterul mai indeaproape), iar acolo a venit un om de la ei. Intamplator mi-am adus aminte de capacul de la rezervor si l-am intrebat de ce nu exista un sistem care sa blocheze capacul, ca el sa nu poata fi deschis de oricine.

Dansul mi-a raspuns prin faptul ca acest lucru era putin mai greu de realizat si ar fi costat mai mult, asa ca nu s-au mai sinchisit sa faca acel sistem.

Sincer mi se pare o mare prostie din partea celor care au conceput masina sa nu realizeze si acest sistem :lol:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...