Sari la conținut

1.3 Tce 150cp 4x4 ,nume de cod BIBI

Postări Recomandate

Da….si eu cred ca ma complic….nici nu ma deranjeaza asa de tare😄…plus ca,de cate ori o sa umblu la roti ,se ia vopseaua

acum 1 oră, Nimeni a spus:

Apărătorile se noroi ți le-aș recomanda ,pe lîngă că arată bine alea și folosesc la ceva nu sînt doar pt aspect ! 

Nu stiu ce sa zic….ma gandesc ca in offroad soft cum o sa fac eu in primii ani,😄s-ar putea sa incurce….masina vine cu un fel de protectie in fata rotilor…si cand e sa se murdareasca, se face oricum…si parca arata mai bine fara….asa am vrut sa ii pun si praguri, la inceput,cu gandul ca cei care deschid usa lateral se vor opri in ele…dar am renuntat…nu imi placea cum arata si i-am pus bandouri 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vă salut ! Dupa mult timp in care am urmarit cu placere postarile celor de pe forum,a venit si momentul in care am reusit sa devin posesor de Dacia Duster Modelul este gama Extrem,a fost comandat

Un Dorel ți.a lipit bandoul.. Păcat de timpul pierdut în service dar asta e..Frumos exemplar.Sa.l stăpâniți sănătoși!

Multumesc pentru urari🍻  Binenteles in prima zi ,cand am ajuns in parcare am observat primul defect…sau stricaciune M-am dus a doua zi in service sa fac constatarea…doua cleme de la suportul

Posted Images

@Luci76

Cheia ( capul ) care vine peste suruburile antifurt pe care le ai e foarte posibil sa dezvolte joc si sa nu le mai poti da jos. Cel putin, eu am acelasi model si ma gandesc sa le schimb tocmai din cauza asta.

Exista niste suruburi antifurt negre - 8201724189 - nu stiu daca sunt sau nu compatibile cu Duster.

Pentru montaj/demontaj, recomand trusa de tubulare cu impact de la Lidl, in care ai cap de 17/19 si 21 ( cred ). Nu zgarii si nici nu strici janta/capul de prezon.

Link spre post
  • 6 months later...

Va salut…..cum nu am mai intrat de mult pe forum, am zis sa va mai impartasesc din experientele mele cu Dusterul…..masina merge exceptional….am ajuns la aproape 6000 km, 3000 km facuti doar in vara….consumul a scazut la 7,9 l,  de la 8,3 l , dar mentionez ca am mers in general pe autostrazi , drumuri nationale, off road usor si foarte putin in oras unde merg cu un Logan pe gaz😄

Putin murdar de noroi

IMG_1663.png

Ce probleme am mai intampinat

-prima ar fi ca, mi-a picat bandoul de la usa dreapta fata pentru a 2-a oara…m-a sunat un trecător s vin sa o iau de langa masina…au lipit-o din nou…sper sa fie ultima data

Bandoul cazutIMG_0527.thumb.jpeg.b381748f04ef9dc795149d721c259d29.jpeg

-a 2-a ar fi ca, in momentul cand folosesc stergatoarele in mers, tot lichidul de parbriz se scurge pe geamul stanga fata al masinii…e probabil defect din fabricatie a chederului de la usa,  care permite scurgerea pe geam 

IMG_1665.png

IMG_1664.png

Duminica m-am trezit cu un buf si un strigat de femeie , dar nu am dat importanta…cand cobor la masina surpriza

IMG_1646.jpeg

IMG_1641.jpeg

Daca patiti asa ceva, reprezentanta da si un singur element…m-a costat 260 lei ..de origine…inainte nu gaseai decat la set….bine ca nu am comandat pe net

Acum astept sa imi vina randul la un service sa indrept aripa si sa montez protectia…binenteles ca cel care m-a lovit a plecat linistit 😄 si fara mustrari de constiinta…asta e…bine ca nu a fost mai rau 😄

Link spre post
  • 1 month later...

Va salut….pentru cine mai e interesat de preturile la prima revizie, la un an….acestea sunt costurile …1.3 tce

IMG_2172.jpeg

Acum am observat, cand am postat…au bagat ulei elf…din fabrica a venit cu castrol….cred ca era mai buna varianta din fabrica 🤔

Link spre post

Te.au taxat pentru antigelul completat? Eu la Suzuki pentru filtru ulei,ulei și cost revizie am plătit 780 lei.Filtrul de aer nu l.am schimbat,îl voi schimba in particular plus bujii.

Link spre post

Da…dar mi-a pus in porbagaj Antigelul neconsumat…a ramas cam 3/4 ….intr-un an, am inteles ca scade 1/2 l …mai trebuie completat 

IMG_2171.jpeg

Deci am iesit mai ieftin ca la Suzuky si cu un litru de antigel in plus😄

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...