Sari la conținut

Unde gasesc "documentul de intretinere al autovehicului" ?

Postări Recomandate

Buna ziua, am Duster pe benzina 1.6 din 2017, 4x4. Cand l-am cumparat am primit Manualul de utilizare Dacia Duster si Certificatul de garantie. In Manual este un capitol "Intretinere", unde scrie ca "Periodicitatea de inlocuire a lichidului de frana, a uleiului motor, a lichidului de racire, a schimbarii bujiilor" etc.... "vezi documentul de intretinere al autovehicului dumneavoastra", dar eu nu am primit asa ceva la cumparare. Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde gasesc asa ceva ? Va multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mda, se pare ca nici MyDacia nu mai este ce a fost odata (informatia despre acest site este mai veche) :(, inainte pe acolo era si Cartea mea de service (ce \cand se schimba –prezente si pe coala A4, caracteristici lichide, ….), chiar si cand urmeaza urmatoarele 3-4 revizii (functie de data si kilometraj), ce operatiuni implica, etc … (doar ca ex atasat pentru masina din semnatura), apoi acest site a devenit mult mai “lapidar” iar acum se pare ca a si “disparut”, apare ceva de genul:

Citat

SE PARE CĂ AI AJUNS PE O PAGINĂ INEXISTENTĂ.E posibil ca pagina pe care o cauți să fi fost dezactivată. Încearcă una din paginile de mai jos sau folosește funcția de căutare.

Oricum eu am toate acestea dar am facut reviziile mai devreme de intervalele recomandate de producator (tinand cont si de modul de exploatare si ca doresc sa am grija de masina), ex cele obisnuite la cam 10k km si 7-8 luni, celelalte mai “mari” (ex distributia) la intervalul de timp, “consumabilele” cand a fost nevoie (ex placutele de frana si discurile pe la 82k km) …

Din pacate nu am o fisa de intretinere pentru masina ta, vezi poate mai gasesti vreo coala A4 prin vreo reprezentanta sau poate vreun coleg binevoitor :thumbsup: (cu “Duster pe benzina 1.6 din 2017 4x4”) face o poza cu ea si ti-o ofera….

CarteaMeaDe Service.png

UrmatoareleRevizii.png

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...