Sari la conținut

Duster Extreme 2024

Postări Recomandate

Daca citeai putin pe forum puteai sa vezi ca a postat in urma cu 12 ore (a apelat deja la un coleg care face activari \dezactivari de functii prin diagnoza) si a primit si raspuns.

Aici:

Acum 12 ore, epuref a spus:

Un nr de. tel si ptr mine te rog

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 53
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Aşa arată Duster extreme iun. 2023 gri comet :

Multumesc pentru feedback despre MySense, masina fiind cu cutie manuala. Incerc sa vad si pe o cutie automata Duster II/Logan 3/Sandero 3, unde ar trebui sa se vada mai evident diferentele intre

Astazi am avut timp sa ii fac si ceva fotografii drept urmare va prezint si dvs Ce am observat la al meu Duster e ca daca setez ventilatia la 20 de grade sa zic pe manual merge normal, dac

Posted Images

Gil26 daca esti deranjat de postarea mea, nu o mai urmarii, intrebarea a fost adresata in ideea ca banuiesc nu este o singura persoana care poate face lucrul acesta si poate era cineva mai aproape de mine, chiar in aceeasi localitate, nu in celalalt capat al tarii. 

In alta ordine de idei daca vrei sa dai un sfat esti binevenit, daca vrei sa fii ironic si cu nasul pe sus, te rog nu mai imi raspunde la postari.

Editat de epuref
Link spre post

@epuref ai inteles gresit :(, eu m-am referit la postul colegului @PufarinaUcigasa, atata tot ...

Iar in anunt colegul @Neek a precizat destul de clar :yes: :

La 28.03.2022 la 21:30, Neek a spus:

Servicii de activare funcții specifice Dacia Duster II Ph3/Logan III/Sandero III pentru zona Braila - Galati

Link spre post

Nu @Gil26, tu ai gresit.

Ti-a explicat deja @epuref de ce am raspuns dar raspunsul a trecut total pe langa tine ( nu ca ar fi prima data).

Am scris mai sus

Acum 3 ore, PufarinaUcigasa a spus:

Se activeaza cu ajutorul diagnozei.

Vezi alti colegi de pe forum care fac diferite activari.

pentru a ajuta si alte persoane interesate, pe langa @epuref, care ar fi solutia.

• Like 1
  • Haha 1
Link spre post

Bun alta problema gasita, am incercat sa intru in MICOM, dar am versiunea 9.0.11.3 si din ce am citit nu pot sa intru ca e blocat accesul . Ceea ce vroiam sa fac gen clima pe mn teme grafice, activare video in mers, banuiesc ca nu merg facute acum, restul de afisare temperatura, ceas senzori parcare, service, adblue, si corneringul se mai pot face sau nu au treaba cu mn? @Neek  imi poti raspunde te rog ca sa stiu daca mai se merita sa fac drumul ?

Link spre post

Da, pentru versiunea 9.0.11.3 accesul in Test Menu este restrictionat, dar si daca s-ar putea intra in MICOM mare "branza" nu se prea poate face pe acolo, plus ca se poate "obtine" si o caramida din unitate :excl: daca nu se cunoaste exact ce si cum inclusiv efectele.

Link spre post

Am vazut ca in mare parte cam tot ce e si pe versiunile anteriora gen colorit iconite schimbare logo etc se putea face mai mult nu ma bagam unde nu stiam. Ideea e daca restul se poate face ptr masina mea ceea ce am scris mai sus sau acelea se activau tot din el. 

Sincer nu as platii aprox 2-300 de lei ptr activarea a 4 functii cand am vazut ca ptr acea suma se puteau activa in jur de 20 25....poate cei care fac asta pot confirma daca se mai pot face sau mai reduc din costuri preturi:)))

Link spre post

Asta cu iconitele, logo, etc. este nimica toata :D. Insa nu stiu cum si de unde ai obtinut "aprox 2300 de lei ptr activarea a 4 functii:hmm:, probabil ca depinde si de ceea ce doresti sa faci, dar stiu sigur ca @Neek are preturi /costuri corecte, din cate tin minte la fel si @t0rquemada, daca cauti pe net gasesti si alte persoane care fac modificari si activari /dezactivari de functii, grija insa ca NU toti sunt de incredere, dar repet ca depinde si ce\cum doresti (iar din cate ai scris pana acum pe aici nu pare prea "clar" :ermm:) ...

Bafta si toate cele bune!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...