Sari la conținut

Al meu 1,5 dci adblue, 4x4 extreme

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vineri  am ridicat  Dusterul. Dar acesta este dusterul meu. Ridicat cu 9 km în bord. Au intrat un pic peste 49 litri de motorină până la plin. Costul total, cu rabla scăzută,garanție și într

Posted Images

Eu le am avut trecute pe factura impreuna cu pachetul legislativ, dar cica au fost date gratuit:)))) pe langa cele de la picioare am primit si la portbagaj

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au fost gratuite (mai puțin tava de portbagaj). Eu am sunat la Renault Commercial Roumanie și mi le-au scos din factură. Am scos și pachetul legislativ.

Tavă de portbagaj am luat cu 160 lei.

Poți pune o poză cu tava data de Dacia? Vreau sa vad cum arată. 

Link spre post

Întreba Mihai despre preșurile de cauciuc. A fost un dialog lung cu dealerul și a rămas ca le-am plătit. În oferta scria ca la echipare extreme sunt în serie. După ce am văzut că sunt pe factura am întrebat de ce, am sunat la vocea clientului mi-au spus că sunt la serie, am întrebat iar dealerul când am fost la el cum e, a dat  și el niște telefoane, până la urmă am renunțat să mai răscolesc și am zis să mi le aducă și pe astea de le-am plătit și pe cele din echiparea mașinii. Cele cu care a venit din fabrica sunt textile cu fața inferioară cauciucata. 

Așa că acum le folosesc pe cele din cauciuc plătite, celelalte au rămas în garaj și nu cred ca vor fi folosite vreodată. 

Și am și tavița pentru portbagaj.

Link spre post
  • 3 months later...

Salut. 

Am făcut prima ieșire în afara asfaltului. A urcat dusterul pante pe care nu credeam că le va urca, fără nici o modificare, așa cum a venit din fabrică. S-a comportat foarte bine și la coborâre, scoasă din viteza și cu asistență activata.

20240815_201126.jpg

20240815_201919.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...